Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2020, 20:26
Čas čítania 0:58
Viktor Kniš

Ficov minister a Pellegriniho poslanec Žiga mal vybavovať cez Bödöra, aby mu nestíhali synovca. Policajti vraj dostali 50-tisíc

NEWS PETER ŽIGA
Uložiť Uložené

Meno ministra Petra Žigu sa skloňuje v súvislosti s trestnými konaniami čoraz častejšie.

Dnešná akcia Národnej kriminálnej agentúry s názvom Judáš sa má podľa zistení Denníka N týkať aj exministra Smeru a súčasného člena strany Hlas-SD Petra Žigu.

Jeden zo skutkov, v rámci ktorého vyšetrovateľ vzniesol obvinenie, má byť priamo spojený s aktívnym politikom. Konkrétne mal Peter Žiga vybavovať u Norberta Bödöra a vysokopostavených policajtov., aby polícia nestíhala jeho synovca Štefana. 

Ešte v roku 2016 sa mali stretnúť viacerí policajní funkcionári, vrátane bývalého šéfa Národnej finančnej jednotky Bernarda Slobodníka, spoločne so Žigovcami aj nitrianským podnikateľom Bödörom. Na tomto stretnutí sa všetci mali oboznámiť s problémom, ktorý sa týkal možného podvodu, do ktorého sa zapojila aj jedna z firiem Štefana Žigu. 

Odporúčané
NAKA opäť zasahuje kvôli akcii Očistec, prišla si po ďalších dôležitých funkcionárov  NAKA opäť zasahuje kvôli akcii Očistec, prišla si po ďalších dôležitých funkcionárov 2. decembra 2020, 9:36
Domov
Zdieľať
Diskusia