Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2020, 20:53
Čas čítania 0:42
Jakub Paulík

Po hádke so ženou vyhodil z balkóna 7-týždňovú dcéru. Následne zabil psa a podpálil obývačku

ZAUJÍMAVOSTI DIEŤA VRAŽDA
Uložiť Uložené

Ešte nedávno pritom jeho žena pridala na Facebook fotografiu, na ktorej vyzerali ako šťastný pár.

32-ročný Američan Clarence Martin z Las Vegas po hádke so svojou partnerkou Nicole Poole údajne chytil ich 7-týždňovú dcéru London a vyhodil ju z balkóna. Batoľa dopadlo na zem z približne 6,7-metrovej výšky a vážne si poranilo hlavu, píše Review Journal.

Po príchode na miesto činu sa polícia snažila dievčatko oživovať a následne ho zdravotníci odviezli do nemocnice, v ktorej zraneniam podľahlo. Medzičasom si otec dieťaťa uvedomil svoju chybu a rozhodol sa na aute utiecť pred spravodlivosťou.  Ešte predtým však podpálil obývačku a zabil ich psa.

Odporúčané
„Tati, nie“ povedala jeho 4-ročná dcéra predtým, ako ju zadusil dekou „Tati, nie“ povedala jeho 4-ročná dcéra predtým, ako ju zadusil dekou 16. októbra 2020, 11:45

Martin pri naháňačke s príslušníkmi zákona podľa policajnej správy minimálne trikrát nabúral. Údajnému vrahovi sa nakoniec podarilo dostať až na letisko, na ktorom sa vydával za jedného zo zamestnancov ochranky. Polícia ho ale identifikovala a zatkla.

Tragický incident s úmrtím dievčatka sa odohral 24. októbra. Loretta Poole, príbuzná matky dieťaťa, vytvorila na GoFundMe zbierku, do ktorej môžu ľudia prispievať na pohreb malej London.

V čase písania článku vyzbierali už viac ako $ 10 500. Zatiaľ sa presne nevie, čo v Martinovi spustilo jeho vražedné správanie, no podľa Nicole mal jej partner v minulosti duševné problémy. Teraz je obvinený z vraždy, podpaľačstva a mučenia zvieraťa.

Domov
Zdieľať
Diskusia