Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2020, 19:37
Čas čítania 0:56
Miriam Rumanková

Muž v Indii prerezal žene brucho, aby zistil, či čaká chlapca

NEWS INDIA TEHOTENSTVO
Uložiť Uložené

Po piatich dcérach zúfalo túžil po synovi.

34-ročný Pannalal napadol tehotnú manželku a rozrezal jej brucho po tom, čo sa od miestneho farára dozvedel, že žena čaká dievčatko. Muž po piatich dcérach zúfalo túžil po synovi. Napadnutá žena bola vo štvrtom mesiaci tehotenstva. V Indii sú potraty pre „nežiadúce“ pohlavie veľmi časté. O prípade informuje The Times of India.

„Moju sestru jej muž často mlátil preto, že porodila päť dcér. Naši rodičia už niekoľkokrát zasiahli. Nikomu z nás ale nenapadlo, že by to mohlo viesť až k takémuto činu,“ povedal brat ženy Ravi Kumar Singh. 

Ženu našiel v kaluži krvi jej brat, ktorý ju okamžite odniesol k doktorovi. Včasný zásah doktorov jej zachránil život. Ženu menom Devii previezli do nemocnice v Bareilly, ale jej stav sa zhoršil, tak ju jej rodina následne previezla do súkromnej nemocnice v Dillií.

Manžel Pannalan bol podľa tamojšej polície obvinený z pokusu o vraždu. Manžel tvrdil, že ženu nenapadol úmyselne a jeho deti sú pre neho boží dar. Vyšetrovanie prípadu pokračuje aj naďalej. Dieťa útok svojho otca neprežilo, údajne išlo o chlapčeka.

Odporúčané
Vrútky: Páchateľ musel mať veľmi silnú vnútornú motiváciu, zraniť toľko ľudí s nožom je zložité, tvrdí exkriminalista Vrútky: Páchateľ musel mať veľmi silnú vnútornú motiváciu, zraniť toľko ľudí s nožom je zložité, tvrdí exkriminalista 11. júna 2020, 16:01

V Indii sú muži pred ženami uprednostňovaní a považovaní za hlavu rodiny. Krajina zaznamenáva nárast potratov pre ženské pohlavie bábätka. Dcéry sa v Indii často považujú za bremeno. Rodiny musia pri sobáši platiť veno, zatiaľ čo synovia sú oceňovaní ako živitelia rodiny, ktorí dedia majetok a pokračujú v rode.

Domov
Zdieľať
Diskusia