Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2020, 18:26
Čas čítania 0:27
Adam Novosad

Matovič: Klusovi sme mali zobrať mobil ako malému decku a zamknúť ho niekde do skrinky, vyrobil veľký diplomatický problém

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Štátny tajomník mal podľa premiéra vyrobiť veľký diplomatický problém.

Na tlačovej konferencii v priebehu zasadnutia Ústredného krízového štábu Slovenskej republiky sa Igor Matovič ostro pustil do štátneho tajomníka ministerstva zahraničných vecí Martina Klusa.

Ten krátko po piatej hodine poobede na svojom Facebooku oznámil, že Česká republika pribudne medzi červené rizikové krajiny, avšak vláda v tej chvíli ešte novinku neoznámila partnerom z Česka, a tak podľa Matoviča vyrobil Klus veľký diplomatický problém.

Odporúčané
Česko sa oficiálne stáva červenou krajinou, vyžadovať sa bude negatívny test alebo karanténa Česko sa oficiálne stáva červenou krajinou, vyžadovať sa bude negatívny test alebo karanténa 14. septembra 2020, 17:07

Matovič sa chystal najskôr zatelefonovať českému premiérovi Andrejovi Babišovi, aby mu súkromne oznámil, aké opatrenia Slovensko chystá na hraniciach, ale teraz bude musieť Klusovu nerozvážnosť riešiť dodatočne. Predseda vlády Klusa pokarhal ako malého chlapca, keď novinárom povedal, že mu radšej mali zobrať mobil ako malému decku a zamknúť ho niekam do skrinky.

Domov
Zdieľať
Diskusia