Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2020, 10:55
Čas čítania 1:03
Adam Novosad

Banda pozitívnych „Covidiotov“ prinútila 200 cestujúcich z lietadla podstúpiť 14-dňovú karanténu. Nerešpektovali žiadne pravidlá

NEWS GRÉCKO LIETADLO
Uložiť Uložené

Mladí ľudia z viacerých skupín na palube lietadla nerešpektovali žiadne opatrenia.

Odborníci nedávno skonštatovali, že vydať sa na dovolenku lietadlom so sebou prináša len minimálne riziko nákazy a šírenia koronavírusu. Zrejme to však platí len v prípade, ak cestujúci zodpovedne dodržiavajú hygienické návyky. Opak bol pravdou v lietadle TUI Airways, ktoré 25. augusta letelo z Grécka do Spojeného kráľovstva, píše Global News.

V lietadle sa nachádzalo 193 pasažierov, z ktorých 16 neskôr pozitívne testovali na ochorenie Covid-19. Správy uvádzajú, že pozitívni pasažieri majú pochádzať z troch rôznych skupín nachádzajúcich sa na palube, a tak sa vírus mohol veselo šíriť medzi pasažiermi vo všetkých radoch. Všetci pasažieri teraz majú zostať 14-dní v karanténe ako preventívny krok.

Domov
Zdieľať
Diskusia