Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2020, 16:53
Čas čítania 0:27
Tina Hamarova

Pellegrini potvrdil 12 nových prípadov. Slovensko má už 44 nakazených koronavírusom

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Zatiaľ potvrdili lokalizáciu len dvoch z nich - jednej je z Bratislavy a druhý z Nových Zámkov.

Na Slovensku potvrdili 12 nových prípadov nákazy koronavírusom, oznámil to premiér Pellegrini na brífingu na hraniciach. Vraj nešlo o komunitný prenos a nákaza sa stále posúva od ľudí, ktorí už boli známi. Jedného z nových potvrdených pacientov podľa dosluhujúceho premiéra mala nakaziť pani, čo robí v divadle aj električke, ďalší človek si to doniesol z USA.

Ministerstvo zdravotníctva bude neskôr informovať, odkiaľ sú ostatní pacienti. Celkový počet infikovaných na Slovensku stúpol na 44.

Pellegrini už avizoval ďalšie vyhlásenie krízového štábu na zajtra, teda v nedeľu. Pripustil, že sa budú prijímať ešte striktnejšie opatrenia ako doteraz. Možno sa rozhodne aj o uzatvorení reštaurácií: „Zdá sa, že tu pomôže len takáto veľká a vážna reštrikcia,“ povedal. Potraviny a drogérie by mali zostať otvorené.

Odporúčané
ZÁZNAM SOBOTY: Nakazených je u nás už 44 osôb, premiér Pellegrini v sobotu potvrdil 12 nových prípadov ZÁZNAM SOBOTY: Nakazených je u nás už 44 osôb, premiér Pellegrini v sobotu potvrdil 12 nových prípadov 14. marca 2020, 8:03
Domov
Zdieľať
Diskusia