Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. februára 2020, 12:14
Čas čítania 0:22
Vl Mi

Peťa Vlhová sa nezľakla koronavírusu a v Taliansku štartovala, skončila štvrtá! Je to jej najlepší výsledok v kariére v Super-G

ŠPORT LYŽOVANIE PETRA VLHOVÁ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Aj napriek zdravotným problém Peťa štartovala v Super-G.

Koronavírus straší po celom svete a Taliansko má momentálne, čo sa týka Európy, najväčšie problémy. Podľa informácií z utorka v krajine vírusu podľahlo 21 ľudí a 821 je nakazených. Peťa Vlhová sa však nezľakla a rozhodla sa v Taliansku pretekať.

Odporúčané
Slovan víta Weissa ako megahviezdu. Klub pripravil video v novom drese, v ktorom ukazuje parádičky s loptou Slovan víta Weissa ako megahviezdu. Klub pripravil video v novom drese, v ktorom ukazuje parádičky s loptou 27. februára 2020, 16:51

Preteky v talianskom La Thuile začali o 10:30, na programe bol Super-G. Peťa si pred týždňom poškodila chrupavku v kolene, hovorilo sa o pauze až 20 dní. Má chronické opotrebovanie chrupavky. Mikaela Shiffrinová neštartovala.

Domov
Zdieľať
Diskusia