Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2019, 12:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Česká polícia porazila na Instagrame slovenskú. Bratská výzva sa v závere zmenila na boj influencerov, ktorí profily zdieľali

NEWS
Uložiť Uložené

Súťaž mala byť pôvodne o tom, ktorý profil na sociálnej sieti zaujme svojím obsahom viac, nakoniec sa zmenila na vojnu influencerov.

V úvode mesiaca slovenská a česká polícia na sociálnych sieťach informovali o výzve, ktorá spočívala v tom, kto dokáže na profil prilákať  viac nových užívateľov do konca mesiaca. Aj napriek tomu, že je Slovensko výrazne menšia krajina, veľmi dlho boli výsledky tesné, kým Čechom nenapadlo, že by mohli osloviť najslávnejších influencerov, aby im pomohli zdieľaním. 

Slovenská polícia na Instagrame zareagovala rovnako a bratská výzva sa zrazu zmenila na vojnu známych osobností. Peťo Sagan, Lucia Javorčeková ani naši raperi nakoniec strážcom zákona nedokázali dostatočne pomôcť a víťazstvo si nakoniec odnášajú Česi, ktorí si rovnako vyslúžili podporu od tých najznámejších. 

Pravdou ostáva, že oba profily zaznamenali niekoľkonásobný nárast sledovateľov, vďaka čomu môže v súčasnosti polícia informovať o dôležitých udalostiach oveľa viac ľudí. Profil @policiaslovakia stúpol z pôvodných 52-tisíc na 127-tisíc sledovateľov a profil @policiecz z pôvodných 33-tisíc na 149-tisíc. 

Slovenská aj česká polícia influencerov lákala na to, že ten, komu sa podarí vyhrať, získa podporu pre charitu. Slováci si vybrali deti s onkologickým ochorením. Potešilo by nás, keby všetci tí, ktorí v posledných dňoch pomáhali polícii získať followerov, teraz mohli skúsiť pomôcť práve týmto deťom.

 Takto sa českí policajti tešili z výsledkov

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Bratrská výzva skončila... pro obě strany úchvatně ani v nejodvážnějších představách jsme nedoufali v takový výsledek!❤ díky Vám všem, kteří jste nás podpořili a pomohli oběma státům rozšířit své fanouškovské základny, což povede k úspěšnějšímu šíření důležitých zpráv od začátku s “bratry” víme, že ať zvítězí kdokoliv, svoje charitativní projekty podpoříme stejnou měrou Vítězové jste VY!, kteří jste nám dali své “follow” ❤ A klobouček Slovákům! je nás jednou tolik a stejně jsme je pořád měli v zádech jste borci #vyhralijsme #dikyvam #neprohralnikdo #prodobrouvec #jsmebratri #dekujeme # #pomahatachranit #policiecz #policiaslovakia #dobrounoc

Príspevok, ktorý zdieľa Policie ČR (@policiecz),

Domov
Zdieľať
Diskusia