Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2019, 14:34
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Ruské lietadlo muselo núdzovo pristáť, pilot zrejme dostal v kokpite infarkt. Nepodarilo sa ho zachrániť

NEWS LIETADLO
Uložiť Uložené

Lietadlo po núdzovom pristáti v ceste pokračovalo s iným kopilotom.

Lietadlo ruskej najväčšej leteckej spoločnosti Aeroflot letiace z Moskvy muselo núdzovo pristáť. Daily Star informuje, že jedna žena z pasažierov povedala: „Letuška bežala cez celé lietadlo a pýtala sa, či je v lietadle nejaký doktor. Povedala, že niekomu z posádky je zle.“ Dodáva, že pár minút potom im oznámili, že budú núdzovo pristávať.

 

Ruské lietadlo muselo núdzovo pristáť, pilot dostal v kokpite infarkt. Nepodarilo sa ho zachrániť
Ruské lietadlo muselo núdzovo pristáť, pilot dostal v kokpite infarkt. Nepodarilo sa ho zachrániť Zdroj: wikimedia commons

Lietadlo letelo do mesta Anapa na pobreží Čierneho mora, čo je populárna dovolenková destinácia. Na palube bolo teda množstvo turistov. Lietadlo bolo vo výške 10 kilometrov, keď začal kapitán hľadať miesto na núdzové pristátie.

Odporúčané
Lietadlo muselo núdzovo pristáť kvôli hádke muža a ženy. Okrem nádávok lietali aj pľuvance Lietadlo muselo núdzovo pristáť kvôli hádke muža a ženy. Okrem nádávok lietali aj pľuvance 7. októbra 2019, 21:36

Po pristáti museli 49 ročného pilota prehlásiť za mŕtveho, aj napriek snahe lekárov. Hovorca leteckej spoločnosti sa k situácii vyjadril: „Bohužiaľ nebolo možné ho zachrániť. Zomrel v ambulancii. Prajeme úprimnú sústrasť rodine a priateľom.“ Miestne médiá o incidente ihneď informovali, hovoria, že pravdepodobne šlo o infarkt alebo trombózu.

Domov
Zdieľať
Diskusia