Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2019, 17:16
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Muž zastrelil 17-ročnú snúbenicu, ktorá držala ich ročného syna. Otec dieťaťa vraj žiarlil na to, že sa o neho príliš starala

NEWS DIEŤA MASOVÍ VRAHOVIA VRAŽDA
Uložiť Uložené

Ročný chlapec bude teraz vyrastať bez otca aj mamy.

17-ročná matka sa údajne príliš venovala svojmu synovi, čo ju v konečnom dôsledku stálo život. Svoju snúbenicu výstrelom do hlavy zavraždil jej 22-ročný partner, píše The Mirror s odkazom na vyjadrenie brazílskej polície. Tragická udalosť sa odohrala v Rio de Janeiru.

Zavraždená Maria Eduarda Lima sa ešte krátko pred smrťou sťažovala svojim rodičom na to, že jej snúbenec Patrick Azevedo Silva má v ruke zbraň a vyhráža sa jej zabitím. Keď sa rodičia dostavali k nim domov, 17-ročné dievča už ležalo na zemi. Po prevoze mladej ženy do nemocnice svojim zraneniam podľahla.

Odporúčané
Kriminalista Snopko: Sériový vrah zavraždil moju spolužiačku. Muži zabíjajú častejšie, brutálnejšie sú ale ženy (Rozhovor) Kriminalista Snopko: Sériový vrah zavraždil moju spolužiačku. Muži zabíjajú častejšie, brutálnejšie sú ale ženy (Rozhovor) 21. októbra 2019, 14:53

Žijeme blízko seba. Keď som tam prišiel, môj vnuk plakal vedľa dcéry a Patrick bol už preč,“ opísal hrozivé momenty po príchode na miesto činu otec zavraždenej Marie. „Z toho, ako som to pochopil, zastrelil moju dcéru s vnukom na kolene,“ dodal zničený José Roberto Lima.

Dieťa nemalo byť našťastie zranené a aktuálne sa nachádza v opatere starých rodičov. Obvineného Patricka už stihla polícia zatknúť. Rodičia Marie sa pred pochovaním dcéry rozhodli jej orgány darovať na medicínske účely.

Domov
Zdieľať
Diskusia