Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2019, 21:22
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

S mačetami napadli 13-ročné dievča, ktoré bránilo svojho 11-mesačného synovca

NEWS GANG
Uložiť Uložené

Obeť utrpela vážne bodné rany.

V Severnom Írsku sa nedávno odohrala hrozivá udalosť, počas ktorej gang s mačetami vpadol do istého domu v meste Lisnaskea. V ňom sa nachádzala 41-ročná žena, 13-ročné dievča a jej 11-mesačný synovec. Ako informuje Independent, len 13-ročné dievča sa útočníkom postavilo a vlastným telom obraňovalo 11-mesačné bábätko.

Kvôli vážnym bodným ranám od mačety bolo nutné, aby záchranári dievčatko hospitalizovali. Jej stav je aktuálne kritický. Gang s mačetami ďalej zaútočil na ich príbuznú, 41-ročnú Elizabeth Joyce, ktorú poranili na nohe. Jej stav však nebol natoľko vážny, a tak ju následne prepustili z nemocnice.

Elizabeth Joyce na kamere BBC

S mačetami napadli 13-ročné dievča, ktoré bránilo svojho 11-mesačného synovca
Zdroj: BBC / video screenshot

Dieťa nebolo zranené, jeho teta je totiž hrdinkou. Má 13 rokov, hodila sa na neho a zachránila mu život. Je hrdinka. Je to niečo, cez čo sa nikdy neprenesieme,“ prehlásila pre BBC Joyce.

Polícia v súčasnej dobe prípad vyšetruje ako pokus o vraždu. „Pre zúčastnených muselo ísť o desivé utrpenie. Sme odhodlaní nájsť osoby, ktoré za to zodpovedajú,“ cituje vyjadrenie seržanta Keitha Monaghana Independent.

Odporúčané
Východoslovenská mafia rozsekala konkurenta mačetou. Bývalý boss píšuci rozprávky pre deti túži po slobode Východoslovenská mafia rozsekala konkurenta mačetou. Bývalý boss píšuci rozprávky pre deti túži po slobode 10. augusta 2019, 8:30
Domov
Zdieľať
Diskusia