Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti O2.
19. novembra 2019, 13:05
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

PPPeter, GoGo, Sajfa, Strapo, Fero Joke prezradili, do ktorej krajiny sa nechcú vrátiť

REFRESHER NEŽNÁ REVOLÚCIA O2
Uložiť Uložené

Influenceri si v kampani O2 pripomenuli 30. výročie Nežnej revolúcie.

PPPeter už navštívil rôzne odľahlé zákutia, no tentoraz vo svojom vlogu cestoval v čase. Vrátil sa na Slovensko pred 30 rokmi, kde zažil rôzne situácie, ktoré boli pred Nežnou revolúciou bežné. Po zadržaní pasu a prenasledovaní režimom jednoznačne nevyhlásil, že socialistické Československo je krajinou, do ktorej by sa už nikdy nechcel vrátiť.

Video je súčasťou kampane #slobodaniejesamozrejmost, ktorou si O2 už štvrtý raz pripomenulo výročie Nežnej revolúcie. Udalosti Novembra 89 považuje O2 za zlomový bod v histórii Slovenska, keď sa vďaka občianskemu odporu a individuálnemu hrdinstvu mnohých ľudí podarilo zvrhnúť neslobodný socialistický režim.

Podpora inovatívnych projektov

Aby sme na odkaz Novembra 89 nezabudli a už nikdy sa nevrátili do neslobodnej krajiny, otvorila Férová nadácia O2 tento rok grant Sloboda nie je samozrejmosť na podporu projektov, ktoré inovatívnou formou vysvetľujú podstatu Nežnej revolúcie. Podporené projekty z rozmanitých oblastí si na vlastnej koži vyskúšali aj viacerí influenceri.  

PPPeter, GoGo, Sajfa, Strapo, Fero Joke prezradili, do ktorej krajiny sa nechce vrátiť
PPPeter, GoGo, Sajfa, Strapo, Fero Joke prezradili, do ktorej krajiny sa nechce vrátiť Zdroj: O2

Patra Bene si zahrala hru V_elvetR_evolution, ktorá ťa prostredníctvom virtuálnej reality prenesie do čias pred Novembrom 89. Strapo si prečítal prvý diel knižnej série Nežný komiks. Asimister si vyskúša po jej dokončení hru Vivat Sloboda, v ktorej sa hráč dozvie viac o minulom režime počas cesty taxíkom socialistickou Bratislavou.

Ani Joe Trendy, Sajfa či LucyPug sa nechcú vrátiť

Počas osláv 30. výročia Nežnej revolúcie sa do kampane O2 cez svoje sociálne siete zapojili aj ďalší influenceri, medzi nimi aj Joe Trendy, GoGo, admini ZOMRI, Sajfa, Ján Koleník, Fero Joke, LucyPug, Patra Bene, Barbora Krajčírová, Vec, Strapo, Mlady.s, Čoje či Babsy Jagušák. Všetci odpovedali na otázku: Prečo by si sa nechcel/a vrátiť do Československa pred Novembrom 89.

Viac o kampani si môžete prečítať v špeciálnom printovom magazíne Sóda, ktorý nájdeš v každej O2 Predajni alebo na tejto stránke

PPPeter, GoGo, Sajfa, Strapo, Fero Joke prezradili, do ktorej krajiny sa nechce vrátiť
PPPeter, GoGo, Sajfa, Strapo, Fero Joke prezradili, do ktorej krajiny sa nechce vrátiť Zdroj: Sóda
Domov
Zdieľať
Diskusia