Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2019, 9:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Čo si Pil C myslí o Gogovi a prečo Kali pokračuje v kariére?

REFRESHER PIL C
Uložiť Uložené

Aktuálne novinky, prehľad z domova aj zo sveta, zhrnutie našich Refresher+ článkov, reportáží aj YouTube videí – presne o tom sú Freshnews.

Pil C vydáva tretí sólový album, a tak sme túto príležitosť využili, aby sme ho do detailov vyspovedali v rozsiahlom rozhovore. Dozvieš sa, ktorý domáci raper si od neho vypýtal peniaze za slohu, aký význam sa skrýva za coverom a názvom, ale aj to, aký má momentálne vzťah s youtuberom Gogom. S tým mali ešte pred časom vyhrotený konflikt a zdá sa, že z jednej strany to nikdy neskončilo. Do pozornosti dávame aj informáciu, že jeden z vás, ktorý si rozhovor do budúceho pondelka predplatí, bude mať možnosť získať CD+tričko 2086 zadarmo.  

Okrem toho sme sa pozreli aj na novinky z domácej hudby. Na scénu sa s novým albumom vrátil Kali, ktorý zároveň otvorene priznáva, že zmenil názor a uvedomuje si, ako je niečo podobné na Slovensku nerešpektované. Zaujal aj fejkový Michael Jackson, ktorý sa na kráľa popu podobá natoľko, že ho verejnosť žiada, aby podstúpil DNA testy. 

Vo Freshnews sa dozvieš aj to, ako dopadol náš veľký test bratislavských barbershopov, kde strihajú za instagramovú storku a ako je možné, že v jednom z nich stojí strih 999 eur. 

Odporúčané
Pil C: Zrušil som deal s bankou lebo ponúkli veľmi málo peňazí, o týždeň som videl, ako to zobral iný raper (Rozhovor) Pil C: Zrušil som deal s bankou lebo ponúkli veľmi málo peňazí, o týždeň som videl, ako to zobral iný raper (Rozhovor) 3. novembra 2019, 13:15
Domov
Zdieľať
Diskusia