Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2016, 19:54
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Nepodarené zábery z hororu Čarodejnica prekypujú smiechom a krvou

FILMY A SERIÁLY THE WITCH
Uložiť Uložené

Nový horor, ktorý sa ukázal aj v našich kinách, sa dostáva aj do rozšírenej podoby.

Tohtoročný nízkorozpočtový horor The Witch nás celkom prekvapil a podrobnejšie sme sa mu venovali v našej recenzii. Rovnako si našiel svoju cestu k divákom a môže sa hrdo chváliť svojimi 32 miliónmi, ktoré si globálne zarobil len s trojmiliónovým rozpočtom. Snímka počas svojej poldruha hodiny dlhej stopáže nahliadne do špinavej krajiny Nového Anglicka v Amerike nachádzajúcej sa ešte v 17. storočí. Divák sa postupne dostáva do príbehu mnohočlennej rodinky, ktorú pohlcuje nebezpečenstvo horšie než lesná zver. The Witch je v skratke hororom, kde nenájdete lacné ľakačky, ale zato boduje predovšetkým svojou hustou atmosférou a spracovaním, aké je v dnešnej dobe vidieť len málo. K autentickosti prispieva vo veľkom aj pôsobivá kamera a z postáv prechádzajúcich si svojimi nekontrolovateľnými psychózami a paranojou srší poriadna nervozita.

Štúdio Lionsgate ho plánuje rozšíriť aj v DVD a Blu-ray verzii, a to už 17. mája. Na ukážku behind the scenes záberov z rozšírenej Blu-ray verzie nám tvorcovia ponúkli krátke video taktiež z nakrúcania, ktoré filmový zážitok trochu odľahčuje a necháva nás nahliadnuť aj za kameru. Môžete si ho pozrieť nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia