Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2016, 2:39
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Prvé ohlasy na Suicide Squad sú vynikajúce. Koľko priestoru dostane Batman?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Suicide Squad od Davida Ayera bude rozhodne temnou komiksovkou.

Z DC komiskovky Batman v Superman: Down of Justice sa aj napriek skvelému výkonu Bena Afflecka stal len nadpriemerný film, ktorý síce ohúril po vizuálnej stránke, ale zato v scénári poriadne vŕzgal. Zo začiatku sa ohlasy na film zdali byť skvelé, avšak po recenziách sa všetko proti filmu obrátilo. Civil War od Marvelu sa pobralo trochu inou cestou, pričom nás prekvapilo vo všetkých smeroch. Pár komiksoviek nás tento rok ešte čaká a jednou z nich je aj veľmi očakávaná lahôdka taktiež od DC, a to Suicide Squad. Napriek faktu, že má premiéru až v auguste, štúdio sa rozhodlo pre testovacie premietanie. Netreba veriť každej informácii, ale prvé ohlasy hovoria o skvelom filme s výbornými postavami, najmä v podaní Margot Robbie (Harley Quinn), Jareda Leta (Joker) a Willa Smitha (Deadshot). Nuž, dúfame, že rovnaký názor budeme mať aj my.

Fanúšikovia sa rovnako zaujímajú aj o cameo Bena Afflecka ako Batmana. Vieme, že sa už objavil aj traileri, konkrétne v jednej scéne na Jokerovom aute. Podľa informácií sa jeho postava vo filme po boku suicide squad tímu neobjaví, avšak by mala mať s niektorými postavami spojitosť. Hovorí sa aj o emocionálnej scéne s Deadshotom a podľa traileru je zrejmé, že bude mať čo dočinenia s Harley Quinn, ktorú pravdepodobne pred Jokerom zachráni. Viac sa zatiaľ nevie, keďže sa všetko drží v tajnosti. Čoskoro to však zistíme. Premiéra je stanovená na 5. august 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia