Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2016, 0:24
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Lord Varys sa dal na krádeže v traileri drámy A Patch of Fog. Začne ho však vydierať strážnik a to dosť netradične

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Hviezdy Game of Thrones čoraz častejšie vídať aj v iných projektoch.

Michael Lennox, mladý režisér zo Severného Írska, nám vo svojom najnovšom diele A Patch of Fog predstavuje príbeh univerzitného profesora Sandyho Duffa, autora známeho a populárneho románu. Ako každý pravý intelektuál, ani on nie je úplne normálny a jeho zlozvykom a únikom zo šedi života sa stali malé krádeže v obchodoch. Dovtedy sa však chodí s krčahom po vodu, kým sa nerozbije a Sandyho priestupky si jedného dňa všimne strážnik Robert. Osamelý chlap sa snaží s profesorom zblížiť, jeho náklonnosť ale začne postupne vnímať ako nepríjemnú dotieravosť. Robert by však mohol vyniesť jeho úchylku na svetlo sveta a to by mu mohlo zničiť kariéru.

Trailer nám od začiatku predstavuje Sandyho život ako profesora prednášajúceho na univerzite, vystupujúceho v televíznych programoch a následne prichyteného Robertom pri čine. Film sa podľa traileru bude odohrávať prevažne v noci a podtrhovať tak dusnú psychologickú drámu medzi dvoma mužmi v "najlepších" rokoch. Snáď sa kameramanovi podarí zachytiť aj špecifické genius loci nočného Belfastu, podľa všetkého sugestívna atmosféra mesta bude hrať v Lennoxovom filme dôležitú úlohu. Môžeme sa tešiť na vyzretú drámu s kvalitnými hereckými výkonmi dobre napísaných a psychologicky dôveryhodných postáv.

Domov
Zdieľať
Diskusia