Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Vl Mi
26. augusta 2019, 12:14
Čas čítania 0:00

Víťazka Česko-Slovenskej Miss Universe je 20-ročná hnedovláska Klára, získala kontrakt v hodnote 100 000 €

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Slovenská Miss Universe 2019 je Laura Longauerová.

V nedeľu večer sme sa dozvedeli meno víťazky Česko-Slovenskej Miss Universe. Stala sa ňou sympatická Klára Vavrušková z Česka. Zároveň vyhrala aj titul Česká Miss Earth 2019, vybrali si ju nie len porotcovia, ale aj diváci. Súťaž si mohol sledovať na kanále Prima PLUS. „Ďakujem všetkým za vaše hlasy, bez vás by som tam ako československá miss nestála. Veľmi si to vážim,“ napísala Klára na Instagrame

Zľava Miss Universe Slovenskej republiky 2019 Laura Longauerová, Česko-Slovenská Miss 2019 Klára Vavrušková, Česká Miss 2019 Barbora Hodačová.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Klára Vavrušková (@klara_vavruskova),

Klára okrem korunky krásy získala aj kontrakt s Juliette Armand v hodnote 100 000 eur, Česko bude zastupovať na svetovej súťaži krásy Miss Earth. Miss Universe Slovenskej republiky 2019 sa stala Laura Longauerová z Detvy. Vo svete miss nie je nová tvár, prvú korunku krásy získala na Miss Slovensko 2014. Koniec koncov, o krásnej Slovenke sme písali aj začiatkom roka. Stala sa najkrajšou Európankou, získala dokonca aj titul tretej najkrajšej ženy sveta.

Miss Universe Slovenskej republiky Laura Longauerová

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa (@lauralongauer),

Za Miss Earth Slovenskej republiky 2019 bola zvolená Stanislava Lučková, českou Miss sa stala Barbora Hodačová. Dievčatá sa počas nedeľného večera predviedli napríklad v kúskoch od návrhára Fera Mikloška a návrhárky Lenky Mulabegovič.

Miss Earth Slovenskej republiky Stanislava Lučková

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Stanislava Lučková (@stanislavaluckova),

Domov
Zdieľať
Diskusia