Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2019, 17:58
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Svetové celebrity vrátane Toma Hollanda či Ushera zdieľali hoax, že Instagram zneužije ich fotky. Fanúšikovia im to dali vyžrať

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM TOM HOLLAND
Uložiť Uložené

Ak si myslíš, že na podobné hoaxy naletia len starší, vyvedieme ťa z omylu.

Princ z Dubaja či z Nigérie, ktorý je tvoj vzdialený príbuzný, ti zanechal presne 1 000 000 dolárov. Tieto peniaze čakajú len na teba. Stačí poslať 1 000 dolárov na to, aby sa dopravil k tebe, pošli ich na účet, ktorý je v tomto maily. Áno, každému prichádza podobný spam. Niekedy je to o čosi sofistikovanejšie, no ak si skúsený používateľ internetu, určite na to neskočíš.

Odporúčané
Influencerku ľudia hejtovali za jej postavu. Austrálčanka sa nahnevala a premýšľa, že sa na Instagram vykašle Influencerku ľudia hejtovali za jej postavu. Austrálčanka sa nahnevala a premýšľa, že sa na Instagram vykašle 19. augusta 2019, 14:25

Stále sa však nájdu takí, ktorí na podobné hlúposti naletia. Pár dní sa šíri internetom upozornenie, ako Instagram mení pravidlá. Vraj už onedlho bude môcť táto sociálna sieť zneužiť tvoje fotografie. Nie je to pravda. Navyše, informácia sa šíri pomocou tohto premakaného obrázku:

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Niall Horan (@niallhoran),

Kto by tomu už len veril? Mnohí. Dokonca aj svetové celebrity, menovite napríklad Debra Messing, Rob Lowe, Rita Wilson, Usher, Taraji Henson či Shane Smith, uvádza Wired. Ak však zájdeš na ich profily, niektorí už stihli hoax zmazať.  Príspevok na Instagrame si mohol nájsť aj na profile herca Spider-Mana Toma Hollanda, na sociálnej sieti ho sleduje takmer 30 miliónov ľudí. Ten ho má od speváka Nialla Horana, toho zase sleduje takmer 22 miliónov. Je smutné, že svetoznámi ľudia si nedajú pozor na to, čo zavesia na internet.

Ľudia si z neho už začali uťahovať. Právom. „Tom mal pred pridaním tohto obrázku 23 rokov. Po tom, ako ho pridal, má už 46 rokov,“ napísal jeden z jeho sledovateľov. „Obaja sa správate ako 72-ročná babka na Facebooku,“ napísal ďalší. „Milujem môjho 23-ročného dôchodcu,“ napísala verná fanúšička. 

Svetové celebrity vrátane Toma Hollanda či Ushera zdieľali hoax, že Instagram zneužije ich fotky. Fanúšikovia im to dali vyžrať
Zdroj: IG

Dnes sme sa dozvedeli, že Spider-Man, ktorého Holland stvárňuje, v MCU pravdepodobne končí. Fanúšikovia komiksoviek mu teda v komentároch vyčítajú, že miesto toho, aby sa vyjadril k horúcej téme, radšej zdieľa hoaxy. „Radšej si zverejnil toto miesto novinky o Spider-Manovi? Ale no tak, Tom.“

Niall Horan, od ktorého hoax Tom prebral, sa to v komentári snažil uhrať do autu. „Tom, ja som len žartoval. Všetci to berú príliš seriózne,“ napísal pod jeho príspevok. Šíriť hoaxy nie je veľká sranda, snáď si chlapci dajú v budúcnosti väčší pozor.

Domov
Zdieľať
Diskusia