Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2019, 0:34
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Dolores sa vydáva na pomstu s Aaronom Paulom a Maeve bojuje v nacistickom parku. Dorazil trailer pre tretiu sériu Westworldu

Dolores sa vydáva na pomstu s Aaronom Paulom a Maeve bojuje v nacistickom parku. Dorazil trailer pre tretiu sériu Westworldu
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY WESTWORLD
Uložiť Uložené

HBO konečne vypustilo ďalšiu ukážku!

Vôbec prvého pohľadu na tretiu sériu Westworldu sme sa dočkali ešte koncom mája, no už táto krátka debutová ukážka nás poriadne navnadila. Nielen že sa z westernového zábavného parku dostaneme von do sveta plného technologických vymožeností, ale pribudla nám aj nová dôležitá postava v podobe Aarona Paula.

Odporúčané
Bitcoin presiahol historicky najvyššiu hodnotu Bitcoin presiahol historicky najvyššiu hodnotu 28. novembra 2013, 12:34

Ten cez deň pravdepodobne maká ako akýsi pracovník údržby, no v noci sa z neho stáva kriminálnik. A čo bolo v predošlom traileri azda najdôležitejšie, stretol sa s Dolores (Evan Rachel Wood), ktorá bola evidentne zranená a potrebovala pomoc. Viac sme sa toho nedozvedeli, no nemusíme smútiť. Na Comic-Cone v San Diegu bol totiž teraz zverejnený celkom nový trailer, ktorý si môžeš hneď teraz vychutnať.


V traileri vidíme mnohé známe tváre, niektorých navrátilcov a malé prekvapenia. Zdá sa, že v hre je aj nový park – zrejme Taliansko počas 2. svetovej vojny. Aaron Paul očividne zohrá dôležitú rolu, no stále nám tu niečo chýba. Westworld sa nepochybne značne zmenil a my si ešte nie sme istí, či mu to v čisto modernom šate sekne.

Na príbehu aj tentokrát pracovali tvorcovia seriálu Jonathan Nolan a Lisa Joy. Prvý menovaný navyše nedávno prezradil, že tretia séria začne krátko po konci tej druhej a jej príbeh bude na pochopenie celkovo prístupnejší, než ako tomu bolo v predošlých sériách. Tie totiž niektorí diváci skritizovali za prílišnú prekombinovanosť a zložitosť rozprávania.

Čo sa týka hereckého obsadenia, tak okrem vyššie spomínaných hercov sa objaví napríklad aj Tessa ThompsonThandie NewtonLuke Hemsworth, Ed Harris či Jeffrey Wright, ktorých ďalej doplnia nováčikovia Lena WaitheMarshawn Lynch, Vincent Cassel a Kid Cudi. Premiéra je naplánovaná na rok 2020.

Dolores sa v 3. sérii Westworldu vyberie na cestu pomsty a spojí sily s kriminálnikom Aaronom Paulom
Dolores sa v 3. sérii Westworldu vyberie na cestu pomsty a spojí sily s kriminálnikom Aaronom Paulom Zdroj: HBO/Entertainment Weekly
Domov
Zdieľať
Diskusia