Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s adidas.
28. marca 2019, 16:24
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Bratislavu ovládnu nezabudnuteľné oslavy behu. Do hlavného mesta zavíta adidas Recode Running Festival

Bratislavu ovládnu nezabudnuteľné oslavy behu. Do hlavného mesta zavíta adidas Recode Running Festival
Zdroj: adidas
MÓDA ADIDAS BEH BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Oslava novej éry behu je rozdelená hneď na niekoľko zaujímavých eventov v priebehu troch dní.

V rámci celosvetovej iniciatívy Recode Running Festival oslavuje adidas trend mestskej bežeckej kultúry. Po svetových veľkomestách ako Paríž, New York, Los Angeles, Tokio, Londýn, či Shanghai prichádzajú nezabudnuteľné oslavy behu aj do Bratislavy.

Špeciálny event, ktorý už onedlho vypukne v našom hlavnom meste dáva priestor všetkým súťaživým milovníkom behu, bez ohľadu na to, či si bežec začiatočník alebo profesionál. Ak máš navyše chuť spoznávať zákutia Bratislavy, a rovnako aj stretnúť nových ľudí, určite si prídeš na svoje.

Celý bežecký festival je rozdelený na viacero eventov v priebehu troch dní. Vo štvrtok 4. apríla ťa čaká Discover Run, v sobotu 6. apríla zas AR Holistic Day a cez víkend sa môžeš tešiť na ČSOB maratón. Posledný deň, ktorý spadá na nedeľu 7. apríla máš navyše možnosť zúčastniť sa aj filmovej afterparty s názvom Recode Running.

Discover Run

Oslava novej éry behu sa začne vo štvrtok 4. apríla 201918:00 na nábreží Eurovea. Špeciálny event s názvom Discover Run pripravili pre všetkých milovníkov behu tréneri adidas Runners Bratislava. Okrem toho, že bežci zažijú nezabudnuteľný zážitok, na konci čaká víťazný tím dokonca aj prekvapenie.

AR Holistic Day

Festival bude následne pokračovať v sobotu 6. apríla 2019 komunitným eventom pod názvom AR Holistic Day. Členovia adidas Runners Bratislava budú mať jedinečnú príležitosť zúčastniť sa workshopov zameraných najmä na všímavý stav mysle.

Obľúbená herečka Mary Bartalos spolu so svojim manželom Adriánom ti predvedú Movement cvičenie, ktoré predstavuje návrat k prirodzenej všestrannosti človeka.

Ako iste vieš, hlava je pri behu rovnako dôležitá ako samotná kondícia. Práve preto si budú môcť členovia adidas Runners zacvičiť aj jogu spolu s meditáciou a dozvedieť sa cenné rady na fyzio workshope.

Značka Nuttery bude vzdelávať komunitu o správnej výžive a výhodných aspektoch vegánského mlieka. Ak si členom adidas Runners a chceš sa zúčastniť spomínaných workshopov, mal by si sa poponáhľať a prihlásiť sa cez aplikáciu Runtastic – adidas Runners Bratislava. Workshopy budú prebiehať 6. apríla 2019 a kapacita je výrazne obmedzená.

Bratislavu ovládnu nezabudnuteľné oslavy behu. Do hlavného mesta zavíta adidas Recode Running Festival
Zdroj: adidas

ČSOB maratón

Ani tento rok nebude adidas chýbať na bratislavskom ČSOB maratóne. V sobotu a nedeľu (6. – 7. apríla 2019) ti na nábreží Eurovea tréneri adidas Runners s radosťou poradia a odpovedia na všetky otázky v adidas EXPO stane. Na mieste budú robiť aj tzv. footscan chodidla a odporučia ti správne tenisky na behanie.

Aby toho nebolo málo, priamo na mieste sa budeš môcť zapojiť aj do súťaže o nové tenisky adidas Ultraboost19, vstupenku na Berlin Night run (s dopravou a ubytovaním) a bežecký tréning na polmaratón. Taktiež si budeš môcť nakúpiť vybrané adidas produkty v špeciálnej  zľave. Na svoje si prídu bežci, ale aj fanúšikovia, ktorí prídu podporiť svojich známych.

 

adidas Recode Running afterparty

Ak v nedeľu 7. apríla ešte stále nemáš na večer žiadne plány, zbystri svoju pozornosť. O 19:00 totiž odštartuje filmová Recode Running afterparty s hosťami ako Ján Hazucha, Anastasiya Kuzmina či Alexandra Štuková. Tí ti porozprávajú o svojom bežeckom príbehu.

Počas filmového večera si môžeš pozrieť aj unikátne príbehy bežcov z celého sveta, ktorí definujú súčasnú bežeckú kultúru. Prihlásenie je možné cez spomínanú aplikáciu Runtastic – adidas Runners Bratislava alebo priamo cez KC Dunaj.

Pre viac informácií sleduj webovú stránku KC Dunaj alebo Facebookovú stránku adidas Runners Bratislava. Kapacita je však obmedzená na 300 osôb.

Domov
Zdieľať
Diskusia