Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2019, 12:28
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Niekto si objednal pizzu do opusteného domu a zabil tam poslíčka, ktorý mu ju doniesol

ZAUJÍMAVOSTI PIZZA VRAŽDA
Uložiť Uložené

Vo Philadelphii vyčíňa zvláštny zločinec.

V americkom meste Philadelphia narazili policajti na nebezpečnú sériu lúpežných prepadnutí a najnovšie už aj vraždu. Policajti zasahovali v západnej časti mesta, kde bol incident nahlásený, a po príchode na scénu tam našli už len postreleného Bobbyho Jenkinsa.

Američan niekoľko týždňov pracoval ako poslíček pre miestnu pizzeriu a obľúbenú pochúťku doručoval po celom meste. Nanešťastie, posledná objednávka sa mu stala osudnou.

Ako informovali policajti, Jenkins prijal objednávku minulý týždeň okolo siedmej večer, sadol do auta a šiel pizzu doručiť. Keď prišiel na miesto, našiel iba opustený dom, odkiaľ vyšiel neznámy páchateľ a strelil poslíčka do hrude. Záchranári ho po príchode okamžite previezli do nemocnice, ale lekári už mohli iba skonštatovať smrteľné zranenia.


Odporúčané
Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli 24. apríla 2024, 9:30

Muži zákona po obhliadke a preverení domu zistili, že nehnuteľnosť je dlhší čas prázdna bez trvalých obyvateľov a na zadnej strane domu objavili stopy po násilnom vniknutí. Momentálne sa obávajú, že pôjde o sériového vraha, ktorý sa takými ohavným činmi plánuje zabávať.

Svedčí o tom zatiaľ len podozrivá lúpež zo 17. februára. Štýl lúpeže sa zhodoval, pretože poslíček bol privolaný do prázdneho domu, kde ho okradli, policajti tam našli stopy násilného vniknutia zo zadnej strany nehnuteľnosti, ale poslíčkovi sa našťastie nič nestalo.

Zmysel nedáva ani teória o túžbe po peniazoch, pretože doručovatelia pizze pri sebe majú väčšinou menej ako 100 dolárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia