Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2019, 13:16
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Rami Malek vyhral Oscara a potom s ním spadol z pódia. Museli ho aj ošetrovať

FILMY A SERIÁLY NEMOCNICA
Uložiť Uložené

Herec neodhadol situáciu a skončil na zemi.

Odovzdávanie Oscarov ovládla nielen Lady Gaga, ale aj Rami Malek. Veľký sympaťák získal sošku pre najlepšieho herca v hlavnej úlohe a v ďakovnej reči poďakoval všetkým ľuďom vo svojom živote.

Na úplnom konci príhovoru takmer rozplakal svoju priateľku Lucy Boynton, ale Rami skoro zaplakal aj sám, keď po skončení ceremónie schádzal z pódia smerom k sedadlám pre publikum, neudržal stabilitu a spadol aj so soškou.

Rami Malek vyhral Oscara a potom s ním spadol z pódia. Ošetrovať ho museli v nemocnici
Rami Malek vyhral Oscara a potom s ním spadol z pódia. Ošetrovať ho museli v nemocnici Zdroj: Kevin Winter/Getty Images

Okamžite k nemu pribehli kolegovia, posadili ho na stoličku a pre istotu zavolali aj zdravotníkov, ktorí Ramiho skontrolovali a ošetrili, či sa mu náhodou nestalo niečo vážnejšie.

Herec bol neskôr presunutý do zákulisia, kde naňho objektívy fotoaparátov výhľad nemali, ale onedlho už poskytoval rozhovor pre médiá, takže sa mu našťastie nič nestalo.


Samotný pád zachytilo len niekoľko fotografov, vďaka ktorým však vieme, že sa Rami snažil za každú cenu udržať sošku čo najvyššie, aby ju náhodou pár minút po výhre nerozbil.

Domov
Zdieľať
Diskusia