Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. januára 2019, 15:16
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Na tohtoročnom Super Bowle budú prvýkrát v histórii povzbudzovať aj mužskí roztlieskavači

Na tohtoročnom Super Bowle budú prvýkrát v histórii povzbudzovať aj mužskí roztlieskavači
Zdroj: Instagram/@napoleonjinnies, @britspence
ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ostro sledované finále NFL bude tento rok naozaj výnimočné.

Pravidelná a miliónmi divákov sledovaná športová udalosť s názvom Super Bowl sa už pomaličky blíži. Každoročne ostro sledované finále, ktorým vrcholí play-off severoamerickej NFL ligy amerického futbalu vypukne už túto nedeľu 3. februára.

Super Bowl patrí vďaka športovým výkonom a show so známymi spevákmi k najsledovanejším športovým udalostiam vôbec. Tento rok proti sebe nastúpia Los Angeles Rams a tretíkrát za sebou aj New England Patriots. Zápas sa uskutoční na atlantskom štadióne Mercedes-Benz Stadium.

Úplnou novinkou je však zastúpenie tzv. cheerleaders a teda roztlieskavačiek. Mužstvo z Mesta anjelov budú totiž okrem tradičných ženských roztlieskavačiek povzbudzovať historicky prvýkrát aj dvaja muži. Pre ligu, ktorá je známa tým, že je alergická na pokrok, je to veľmi obdivuhodná a pozitívna zmena.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Quinton Peron (@itsaquintonthing),

Títo mužskí roztlieskavači sa volajú Quinton Peron a Napoleon Jinnies a oboch mali fanúšikovia Los Angeles Rams možnosť spoznať už v marci minulého roka, kedy sa dostali do Rams Cheerleaders Squad. Tým sa stali vôbec prvými mužskými roztlieskavačmi v histórii NFL.

To neskôr inšpirovalo aj klub New Orleans Saints, ktorý o pár mesiacov na to taktiež začlenil svojho prvého roztlieskavača. Pre Američanov to však nie je veľká novinka. Na stredných školách je pomerne bežné, že v tíme roztlieskavačiek sa nachádzajú aj chlapci. Dokonca aj bývalý americký prezident George Bush bol počas štúdia na strednej hlavným roztlieskavačom.

Nie všetci fanúšikovia sú však z toho nadšení. Množstvo ľudí sa totiž vyjadrilo, že muži počas futbalových zápasov patria buď na trávnik, na striedačku alebo ku stánku s pivom, no rozhodne nie medzi roztlieskavačky. Aký máš názor na mužských roztlieskavačov ty? Svoj názor nám nezabudni napísať do komentára.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sarah Sheade (@ssheadey),

Domov
Zdieľať
Diskusia