Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2019, 20:58
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Policajti v Košiciach zaistili údajnú výbušninu kužeľmi. Pyrotechnici situáciu profesionálne zvládli, ale ľudí aj pobavili

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Pyrotechnici dnes museli zasahovať v Košiciach.

Slovenskí policajti zvládli svoje povinnosti počas Vianoc na výbornú. Museli riešiť hromadu opitých a sviatočne naladených ľudí, dopravné nehody, priestupky či bitky a v sobotu ráno dokonca aj údajnú výbušninu v Košiciach.

O predmete pripomínajúcom kôpku dynamitu v košickom Starom Meste informovali na svojej facebookovej stránke prostredníctvom dvoch fotografií, pričom prvá z nich zobrazovala samotný predmet a druhá zase spôsob, akým bolo miesto ohradené a zabezpečené.

Neexistuje akákoľvek pochybnosť, že policajní pyrotechnici pracovali pri zabezpečovaní potenciálnej hrozby profesionálne a bez pochybení, lenže Slováci sa aj tak dobre zabávali.

Vtipne vyzneli kužele, ktoré policajti poukladali okolo údajnej výbušniny, aby tak uvoľnili priestor a upozornili každého prechádzajúceho občana, že by sa mal od predmetu uprostred kužeľov držať čo najďalej.

Muži zákona spoločne s príslušníkmi HaZZ evakuovali obyvateľov blízkeho obytného domu, pyrotechnici potom predmet zneškodnili a odniesli ho na skúmanie, takže až expertíza ukáže, čo sa v skutočnosti v pomyselnom dynamite nachádzalo. Medzitým si Slováci vychutnali kužele v komentároch, takže sa môžeš trochu zasmiať aj ty.

Policajti v Košiciach zaistili údajnú výbušninu kužeľmi. Pyrotechnici situáciu profesionálne zvládli, ale ľudí aj pobavili
Zdroj: PZ SR/Facebook
Domov
Zdieľať
Diskusia