Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2018, 20:37
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Pizzéria v Nitre organizuje vianočný obed pre chudobných a osamelých ľudí úplne zadarmo

ZAUJÍMAVOSTI VIANOCE
Uložiť Uložené

Na Facebooku už príspevok zdieľali tisícky ľudí.

Známe klišé hovorí o tom, že na sviatky by nemal zostať nikto sám. Aj keď je to síce pravda, na Slovensku žije množstvo ľudí, ktorí jednoducho musia vianočné sviatky prežiť bez akejkoľvek spoločnosti, pretože nemajú na výber.

Starší či chudobní ľudia mohli stratiť alebo sa rozhádzať so svojimi rodinami, a tak im nezostáva nič iné, ako dúfať, že Vianoce rýchlo prejdú a všetko sa vráti do starých koľají.

Osamelosť obyvateľov v našej krajine si uvedomujú aj majitelia pizzérie Boccaccio na Farskej 36 v Nitre. Na Facebooku sa už od včera šíri fotografia, ktorá je vyvesená priamo pri reštaurácii.

Na štedrý deň preto od 11:30 do 14:00 bude pizzéria ponúkať vianočný obed pre chudobných a osamelých ľudí. Ktokoľvek si do nej môže prísť vychutnať dobré jedlo a najmä spoločosť ľudí, ktorí sa z nejakého dôvodu tiež dostali na okraj dnešnej spoločnosti.

Na plagáte svieti veľavravné heslo „Na Vianoce nemá byť nikto sám, príďte k nám“ a Slováci na výzvu, aby príspevok zdieľali aj okamžite zareagovali. V čase písania článku ho už zdieľalo viac ako 6700 užívateľov a do 24. decembra rozhodne zdieľania pribudnú, takže ľudia v Nitre budú vedieť o tom, čo pre nich Boccaccio prichystala. A tak to má byť.

Domov
Zdieľať
Diskusia