Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2018, 12:02
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Aquaman zarobil v Číne za 4 dni viac ako Justice League za 7 týždňov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Arthur Curry sa na teba už teší v pokračovaní.

Warner si môže konečne vydýchnuť. Ich ďalší DCEU film nebude kasový prepadák, zarobí si na pokračovanie a nemusí byť vôbec až taký zlý ako jeho predchodcovia. My sme snímke dali v recenzii 8/10, aj keď je pravdepodobné, že zvyšok redakcie bude prísnejší. Ak si si v traileri vedel nájsť niečo cool a bavíš sa na debilných a zábavných akčňákoch, budeš zrejme nadšený aj ty. 

Zďaleka však nie tak, ako Warner Bros. pri pohľade na tržby z Číny. Tam premiéroval Aquaman už minulý víkend a zaznamenal obrovský úspech. Behom prvých 4 dní premietania zarobil viac ako Justice League počas celého svojho pôsobenia v tamojších kinách. A to trvalo takmer celých 7 týždňov. 

Ťažko povedať, ako sú takéto obrovské rozdiely možné, ale pomohol aj fakt, že recenzie prišli až po čínskej premiére, a tak diváci fakt nevedeli, či sa dočkajú konečne kvalitného DCEU filmu. Aquaman si teda z Číny po 4 dňoch pripisuje na konto 107 miliónov (po týždni v tamojších kinách má na konte už 135,3 milióna dolárov) a slušné tržby na neho určite čakajú aj vo zvyšku sveta. 

Za zmienku stojí aj fakt, že lepší komiksový opening tu zaznamenali len Venom a Avengers 2 a 3. V týchto dňoch sa už pripravuje pokračovanie, takže ak sa ti snímka páčila, máš sa na čo tešiť. Režíroval James Wan (Saw, Insidious, The Conjuring) a na scenári pracoval spoločne s Willom Beallom (Gangster Squad) a Geoffom Johnsom (komiksové seriály, ako Arrow, Flash, Young Justice, Green Lantern a ďalšie).

Domov
Zdieľať
Diskusia