Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
25. novembra 2018, 16:13
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Detektív Pikachu s pôvodnou seriálovou znelkou ťa vráti do detských čias

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zaspomínal si si aj ty?

Pikachu dostane svoj vlastný film! Táto informácia viac ako 2 roky dozadu vyvolala množstvo rozporuplných reakcií a až do publikovania prvej upútavky sme skutočne netušili, čo od danej snímky vôbec čakať. Teraz už ale môžeme vyhlásiť, že i keď sa nedá predbežne hovoriť o akejsi radosti, na bláznivý projekt s Ryanom Reynoldsom sme poriadne zvedaví.

V samotnom traileri si okrem načrtnutia príbehu, odhalenia mesta Ryme a predstavenia hlavnej dvojice, mohol zazrieť aj viacero viac či menej známych Pokémonov z čias svojho detstva. Niektorí patrili do takzvanej prvej generácie a iní ti možno ani nič nehovoria. Na ktorých Pokémonov sa môžeme v snímke tešiť sme si už rozobrali v minulom článku.

Fanúšikovia seriálu sa po vypustení traileru chceli postarať o zosilnenie nostalgie, a preto do upútavky vložili seriálovú úvodnú skladbu s názvom Gotta Catch 'Em All. Tú slovenskí a českí diváci určite poznajú najmä pod preloženou verziou „Všechny chytit mám“. Popravde, po zhliadnutí nižšie priloženého videa sa nám na tvári vyčaril nefalšovaný úsmev.

Film režíruje Rob Letterman, ktorý sa spolupodielal na animovanej snímke Príbeh žraloka (2004) či Monštrá verzus votrelci (2009), ale natočil aj dobrodružnú komédiu s Jackom Blackom Husia koža (2015). Tá sa mimochodom dočká aj druhého dielu, no tentokrát pod taktovkou Ariho Sandela (komédia When We First Met s Alexandrou Daddario).

Okrem samotného príbehu krútiaceho sa okolo sveta Pokémonov bude najväčším lákadlom filmu zábavný Ryan Reynolds, ktorý prepožičia svoj nezameniteľný hlas práve Pikachuovi. Americká premiéra filmu je stanovená na 10. mája (květen) 2019, no k Čechom by sa mala snímka dostať už o deň skôr. Dátum slovenskej premiéry nebol zatiaľ stanovený.

Domov
Zdieľať
Diskusia