Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2018, 15:07
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Toy Story je späť! Prvá upútavka potvrdzuje, že o zábavu bude aj tentokrát postarané

FILMY A SERIÁLY TOY STORY 4
Uložiť Uložené

Woody, Buzz a všetci ostatní sa vracajú. Tešíš sa?

Tom Hanks bol síce po práci na Toy Story 4 dojatý, no my sa pri pohľade na prvé zábery z pokračovania slávneho animáku skôr dobre zabávame. Podľa posledných správ by sme sa mali štvrtej časti Toy Story dočkať v júni (červen) 2019 a nižšie priložený plagát nám júnový dátum premiéry zatiaľ potvrdzuje.

Takmer 10-ročné čakanie od Toy Story 3 znamená aj veľkú zmenu pre samotný príbeh hračiek. Ich pán Andy odišiel na vysokú školu a svojich obľúbencov odovzdal malému dievčatku Bonnie. Áno, od záverečnej scény z tretieho dielu ubehol už nejaký ten piatok, no spomienky na emotívny záver, ktorý sa u niektorých nezaobišiel bez sĺz, sú stále viac než živé.

Film režíroval Josh Cooley, ktorý už pracoval na animovaných hitoch, ako The Incredibles či Ratatouille. Výkonným producentom snímky sa stal John Lasseter, režisér prvých dvoch častí Toy Story. Do príbehu sa samozrejme vrátia všetky známe hračky, ako Woody, Buzz Lightyear, kovbojka Jessie, Rex, Ken, Barbie a mnohí ďalší.

Menšie obavy spomedzi štábu vytvára málo skúsená scenáristka Stephany Folsom, ktorá má na svojom konte jednu epizódu z kritizovanej animovanej novinky Star Wars Resistance. Úprimne, bolo by veľkou škodou, keby sa malo naozaj kvalitné zakončenie trilógie poškvrniť priemerným pokračovaním. Azda ale k niečomu podobnému nedôjde.

Toy Story je späť! Prvá upútavka potvrdzuje, že o zábavu bude aj tentokrát postarané
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures

O príbehu štvrtej časti toho zatiaľ príliš veľa nevieme, no podľa portálu IMDb by sa mohol dej snímky točiť okolo romantickej zápletky medzi Woodym a krehkou slečnou Bo Peep. Samo o sebe ide o príliš banálnu zápletku na to, aby sa tvorcovia pustili po dlhej dobe do novej časti, takže dúfame, že dejovú líniu majú určite viac premyslenú.

Odporúčané
Toy Story 4 ťa emotívne rozdrví. Nádherný animák vyniká vo všetkom, pričom dokáže aj rozosmiať (Recenzia) Toy Story 4 ťa emotívne rozdrví. Nádherný animák vyniká vo všetkom, pričom dokáže aj rozosmiať (Recenzia) 10. augusta 2019, 13:14

ComicBook taktiež uviedol, že do príbehu zasiahne nová hračka menom Forky, vyrobená z jednorázovej plastovej vidličky. O jej dabovanie sa postará Tony Hale a vidieť ju môžeš na konci vyššie priloženého teaseru.

Toy Story je späť! Prvá upútavka potvrdzuje, že o zábavu bude aj tentokrát postarané
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia