Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2018, 14:28
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nešťastný Neymar sa chce vrátiť do Barcelony. Katalánsky veľkoklub by sa však musel buchnúť po vrecku

ŠPORT NEYMAR PSG
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Brazílčan svoj prestup do Paríža zrejme nedomyslel.

Fanúšikovia Barcelony zostali minulý rok zaskočení. Dlhší čas sa šepkalo o tom, že Brazílčan Neymar nechce hrávať v tieni Lionela Messiho a rád by čelil novej výzve v novom klube. Len málokto však čakal, že Neymar z Katalánska naozaj odíde a zamieri rovno do francúzskeho PSG.

Francúzska liga rozhodne kvalitou zaostáva za španielskou či anglickou, a tak Neymar hráva každý týždeň zápasy bez veľkej motivácie. Nepomohol mu ani neúspech PSG v Lige majstrov, a preto už začal vymýšľať, ako by mohol z Paríža odísť.

Neymar by sa údajne najradšej vrátil späť do Barcelony, avšak v rôznych médiách sa už objavilo aj meno Realu Madrid. Brazílčan pritom svojich bývalých spoluhráčov z Katalánska pravidelne navštevuje a udržiava s nimi výborné vzťahy, čo by prípadnému návratu mohlo len pomôcť.

O túžbe futbalistu už informoval aj brazílsky novinár Marcelo Bechler, ktorý minulý rok ako prvý zverejnil informácie o prestupe do PSG, takže zrejme nejde len o čisté výmysly médií.

Zástupcovia FC Barcelona sa už dokonca mali informovať o tom, koľko by celá operácia stála. Vraj by mohol prísť už v lete 2019 za 220 miliónov eur, alebo za menej než 200 miliónov o rok neskôr.

Odporúčané
Strávi najlepší futbalista sezónu na lavičke? PSG stráca trpezlivosť, Saudskoarabi núkajú 300 miliónov, Real chce Mbappého zadarmo Strávi najlepší futbalista sezónu na lavičke? PSG stráca trpezlivosť, Saudskoarabi núkajú 300 miliónov, Real chce Mbappého zadarmo 24. júla 2023, 12:58

Situácia je mimoriadne komplikovaná a prestup do Barcelony nevyzerá nádejne, avšak Neymar je vraj natoľko zúfalý, že je ochotný prijať aj zníženie platu.

Domov
Zdieľať
Diskusia