Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2018 o 10:06
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

EA Sports už Cristiana Ronalda odstránilo z webu, v Nike sú znepokojení. Portugalčana sa zastal len Juventus

ŠPORT CRISTIANO RONALDO FIFA NIKE
Uložiť Uložené

Portugalský futbalista sa dostal do ťažkej situácie.

Portugalčan Cristiano Ronaldo čelí obvineniu zo znásilnenia, ktoré sa malo odohrať pred takmer v 10 rokmi. Aj keď samozrejme platí prezumpcia neviny a futbalista nebol usvedčený, množstvo ľudí si už stihlo vytvoriť vlastný názor na základe dokumentov, ktoré boli zverejnené.

Verejná mienka sa rozdelila na dve časti a zareagovať museli aj spoločnosti sponzorujúce futbalistu. EA Sports postavilo na tvári Cristiana Ronalda celú reklamnú kampaň o hre FIFA 19, čo sa ukázalo ako komplikácia.

Po zverejnení obvinena preto EA Sports odstránilo tvár Cristiana Ronalda z webu a zmenilo aj profil na Twitteri, kde doteraz svietil Ronaldo v drese Juventusu.

Vo vyhlásení EA Sports skonštatovalo, že od svojich atlétov očakáva správanie zhodné s firemnými hodnotami, a tak bude situáciu v najbližšom období monitorovať.

Na margo situácie už vydala vyhlásenie aj spoločnosť Nike. Americká firma v minulosti podpísala s Ronaldom kontrakt v hodnote až 1 miliardy dolárov, takže bude zaujímavé sledovať, ako sa k tomu Nike postaví. Zatiaľ sa vyjadrilo, že situáciu monitoruje a urobí všetky potrebné kroky po tom, čo sa situácia vyjasní.

Odporúčané
Nike Air Max: Ikony lifestylu Nike Air Max: Ikony lifestylu 24. júna 2024 o 15:20

Cristiana Ronalda sa výrazne zastal iba súčasný klub Juventus Turín. Vo vyjadrení sa píše, že Cristiano je obrovský profesionál a šampión, za ktorým klub stojí a nezmenia to ani údajné obvinenia z obdobia pred 10 rokov.




Domov
Zdieľať
Diskusia