Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2018, 7:39
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Luka Modrić porazil Cristiana Ronalda a stal sa najlepším hráčom FIFA

ŠPORT CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Chorvátsky záložník porazil bývalého spoluhráča z Realu Madrid.

Na udeľovaní cien FIFA The Best nechýbali prekvapivé momenty. Luka Modrić mal za sebou výbornú sezónu, v rámci ktorej vyhral Ligu majstrov a napokon sa dostal až do finále majstrovstiev sveta. 

Luka Modrić porazil Cristiana Ronalda a stal sa najlepším hráčom FIFA
Zdroj: TASR/AP

Výhra chorvátskeho záložníka sa očakávala po tom, čo sa verejnosť prenikli informácie o neúčasti Cristiana Ronalda na samotnom galavečeri.

Cristiano sa nezúčastnil ani na slávnosti koncom augusta, na ktorej mu Modrić vyfúkol ocenenie najlepšieho hráča UEFA.

Dojatý Chorvát po výhre poďakoval všetkým svojim spoluhráčom z klubu aj národného tímu a veľa vďačnosti poslal práve do rodnej krajiny, s ktorou podľa vlastných slov zažil najkrajšie leto.

Zo slovenských zástupcov v hlasovaní umiestnili všetci traja Modrića na prvé miesto. Kapitán Škrtel, tréner Kozák aj novinár Michal Zeman považovali Modrića za najlepšieho hráča, pričom všetci okrem Škrtela umiestnili Ronalda na druhú priečku.

Najlepším trénerom sa stal francúzsky kouč Didier Deschamps. Najlepším bránkarom zase Thibaut Courtois a najlepšou hráčkou legendárna Brazílčanka Marta.

Odporúčané
KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy 28. novembra 2023, 15:30

Do najlepšej jedenástky roka FIFPro World 11 sa na brankárskom poste dostal David De Gea. Obranu tvorili Dani Alves, Sergio Rmos, Raphael Varane a Marcelo. Stred ihriska ovládli Kante, Modrić a Messi. Pred nimi jedenástku zakončili Mbappe, Hazard a Ronaldo.


Domov
Zdieľať
Diskusia