Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2018, 14:30
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na Lil Waynovom Carter V nájdeme Drakea, Kendricka Lamara, 2 Chainza aj Big Seana

HUDBA
Uložiť Uložené

Weezy konečne vyriešil svoj dlhoročný spor s Birdmanom a všetko nasvedčuje tomu, že sa máme na čo tešiť.

Lil Waynov spor s Birdmanom je už pravdepodobne navždy zažehnaný, čo pre fanúšikov znamená, že sa konečne môžu tešiť na novú hudbu z dielne už snáď aj legendárneho rapera. Pred pár mesiacmi obletela internet správa o tom, že Weezy na jednom z koncertov prezradil, že dlhoočakávaný Carter V uzrie čoskoro svetlo sveta.

Následne sa však nič nedialo a ďalšie informácie dostávame až teraz. Pred pár desiatkami hodín sa mimo oficiálnej cesty dostal medzi fanúšikov cover s tracklistom a my sme sa tešili, že v tomto článku už bude možné si album vypočuť. 

Žiaľ, zatiaľ sa tak nestalo, takže dávame do pozornosti aspoň obálku a zoznam skladieb s hosťami. Nájdeš medzi nimi aj kapacity ako Drake či Kendrick Lamar, čo však nie je obrovským prekvapením. Dočkáme sa dohromady 14 skladieb a ako už asi vieš, projekt vychádza pod Young Money

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa TAG Media Group (@tagmediagroup),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Cool - Cool & dre (@coolcnd),

Domov
Zdieľať
Diskusia