Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2018, 18:46
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Boli sme na Zrebného oslave 25-ky! Aký darček mu dal Refresher či youtuberi?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na párty Mateja Zrebného sme nemohli chýbať.

Videá populárneho youtubera Mateja Zrebného si zamilovali desaťtisíce Slovákov, o čom svedčia aj priaznivé čísla pri jeho výtvoroch. Matej nedávno oslávil 25 rokov, čo podčiarkol aj veľkolepou párty v Bratislave a my sme na nej nemohli chýbať. Spolu s Barborou Bakošovou pred kamerou sme sa vydali Matejovi pogratulovať a stretli sme ohromné množstvo známych osobností, ktoré sme hneď podrobili nepredvídateľnému výsluchu.

Zaujímalo nás, aké tajomstvá o Matejovi vedia jeho kamaráti a ako sa so známym youtuberom spoznali. A nejaké novinky sa určite dozvieš aj ty – Zrebný napríklad najprv začínal ako fotograf a v jeho portfóliu sa nachádzali napríklad stužkové.

Posvietili sme si však aj na darčeky, Matej dostal nevšednú bábiku, no aj darček od nás – zarámovali sme mu najúspešnejší článok so Zrebného videom, ktorý dosiahol naozaj úctyhodný počet zhliadnutí. Darčeky od ostatných hostí si však budeš musieť vystriehnuť vo videu nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia