Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2018, 17:04
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Neymar ľutuje svoje simulovanie na MS. Vraj je z neho nový muž, ktorý už v súbojoch ustojí aj tvrdšie zákroky

ŠPORT BRAZÍLIA NEYMAR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Brazílsky futbalista sa po skončení majstrovstiev sveta kajá.

Brazílčan Neymar si za svoje divadelné výkony na majstrovstvách sveta vyslúžil množstvo kritiky. Futbalista padal aj po slabších zákrokoch a kotúľaním po trávniku strávil dlhé minúty, čím znechutil tisícom fanúšikom futbal. Priamo počas majstrovstiev očividne nejavil záujem o to, že by chcel svoj štýl hry zmeniť a viac sa snažiť ustáť súboje na nohách, ale po skončení turnaja vraj našiel svoje nové ja.

Vo videu sa prihovára svojim fanúšikom s dojímavými slovami o tom, ako na futbalovom trávniku v skutočnosti trpí. Protihráči ho neustále okopávajú, a on preto často nepadá z vlastnej vôle, ale musí reagovať na tvrdé zákroky, ktoré jednoducho nedokáže ustáť.

Neymar ľutuje svoje simulovanie na MS. Vraj je z neho nový muž, ktorý už v súbojoch ustojí aj tvrdšie zákroky
Zdroj: TASR/AP

Na druhej strane, po obhajobe svojho konania na trávniku vyslovil aj veľký prísľub svojim fanúšikom. Vraj sa stihol pozrieť do zrkadla a aj keď mu prijímanie kritiky trvalo dlhšie, momentálne už pochopil, v čom videli ľudia problém. Po dlhom premýšľaní dospel k záveru, že je z neho nový človek a zároveň aj nový futbalista.

Odporúčané
VIDEO: Tisíce ľudí sa v Brazílii vlámali do úradov. Ničili, čo sa dalo VIDEO: Tisíce ľudí sa v Brazílii vlámali do úradov. Ničili, čo sa dalo 9. januára 2023, 17:55

Naznačuje tak, že sa po trávniku už toľko nebude váľať a ktovie, či mu fanúšikovia dajú novú šancu. Doteraz mal veľa príležitostí na zmenu hry, avšak neurobil tak, a zrejme až silná kritika aj z rodnej Brazílie mu po MS otvorila oči.

Domov
Zdieľať
Diskusia