Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2018, 21:48
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ženy nechápu, kto vymyslel džínsy roztrhané priamo na zadku. Návrhár si zrejme povedal, že vo svete nie je dosť obťažovania

MÓDA
Uložiť Uložené

Po džínsoch pozostávajúcich len zo šnúrok prichádza možno o čosi nebezpečnejší model.

Neprešiel takmer ani týždeň od momentu, kedy sa celý svet na chvíľočku zamýšľal nad bizarnými džínsami, ktoré pozostávali len z viacerých šnúrok a samotnú látku zrejme zabudli vo fabrike. Značka Pretty Little Thing však napriek mnohým negatívnym reakciám na nezvyčajný kúsok oblečenie od konkurenčnej Fashion Nova posunula fantáziu pri navrhovaní svojej kolekcie zaujímavým smerom.

Namiesto šnúrok začala predávať zdanlivo obyčajné džínsy. Pri pohľade spredu by si nespozoroval nič nezvyčajné, lenže po otočení by si na zadnej časti objavil veľké natrhnuté diery. Nejde o žiadnu výrobnú chybu, pretože značka Pretty Little Thing je na svoj výtvor patrične hrdá. Popis džínsov poukazuje na to, že občas treba na verejnosti ukázať trošku viac svojej pokožky, a tak si jej návrhári očividne pomysleli, že obnažiť ženský zadok bude najlepším riešením.


Reakcie ľudí na sociálnych sieťach neboli vôbec prekvapujúce. Na Twitteri si džínsy všimli stovky užívateľov, pričom ženy nevedeli pochopiť, ako vôbec podobný dizajn mohol niekomu napadnúť. Už aj bez džínsov s veľkými dierami na obnaženom zadku čelia ženy často ťažkým situáciám, v ktorých sa muži bez dovolenia dotknú ich tiel.

Obnažený zadok v džínsoch by bol v mnohých ohľadoch ešte horší, pričom ženy nepoukazovali len na potenciálne sexuálne obťažovanie, ale aj na chýbajúci komfort. Pri každom postavení zo stoličky by sa látka pravdepodobne čoraz viac natrhla, a tak by tvoje štýlové rifle odrazu možno odhaľovali oveľa viac, ako si pôvodne zamýšľala.


Domov
Zdieľať
Diskusia