Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2018, 14:29
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nechceš si kúpiť vlastný slovenský hrad za cenu 4-izbáku v Bratislave? Sklabinský hrad môžeš premeniť na sídlo ako z fantasy filmov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na predaj je momentálne veľmi lákavá nehnuteľnosť.

Na slovenských zľavových portáloch by si tradične našiel poukazy do reštaurácií či do zábavných parkov, ale občas sa tam zjavia aj nezvyčajné ponuky. Na portáli ZľavaDňa sa nedávno objavila ponuka, v rámci ktorej môžeš len za 250-tisíc eur kúpiť poukaz a následne ho vymeniť za vlastníctvo vlastného slovenského hradu.

Nechceš si kúpiť vlastný slovenský hrad za cenu 4-izbáku v Bratislave? Sklabinský hrad môžeš premeniť na sídlo ako z fantasy filmov
Zdroj: ZľavaDňa

Sklabinský hrad je kultúrnou pamiatkou s koreňmi siahajúcimi až do 13. storočia a nachádza sa neďaleko Martina, takže ak žiješ na strednom Slovensku a hľadáš novú nehnuteľnosť, potom by si mal hradu dať určite šancu. Aj keď si ponuka uťahuje z energetickej triedy nehnuteľnosti, keďže hrad samozrejme neobsahuje žiadne moderné technológie, pozemok o výmere 9600 metrov štvorcových neznie vôbec zle.

Sklabinský hrad nanešťastie nie je v stave, v ktorom by si sa doň mohol hneď zajtra nasťahovať, pretože je to iba zrúcanina s potrebou rozsiahlej rekonštrukcie, ale ak máš 250-tisíc nazvyš a nechceš ich investovať do predraženého bratislavského 4-izbového bytu, vlastniť súkromný hrad znie lákavejšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia