Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2018, 20:15
Čas čítania 0:00
Radka T.

20-ročný mladík vyhral v lotérii 450 miliónov dolárov. Peniaze však nechce minúť na žiadne hlúposti

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Šťastný výherca chce po sebe niečo zanechať, pomôcť rodine i charite.

Vyhrať v lotérii je snom mnohých ľudí, ktorí si predstavujú, čo všetko by si za rozprávkovú výhru kúpili. Ale človek, ktorý si môže takéto sny aj reálne začať plniť, žije na Floride a volá sa Shane MisslerJeho šťastnými číslami boli  28, 30, 39, 59, 70 a dodatkové číslo 10. 

Shane je šťastným víťazom lotérie Mega Millions, len 20-ročný mladík vyhral 450 miliónov dolárov, čo je v prepočte 370 miliónov eur. Američan sa však rozhodol vybrať si výhru jednorázovo, takže dostal „len“ 280 miliónov. Aj to je však dostatok na to, aby si mohol dovoliť nechať doterajšiu prácu a začať pracovať na svojich nových plánoch.

Shane však nie je tým typom človeka, ktorý by nevedel, čo od dobroty, keď sa dostane k peniazom. Namiesto investovania do veľkolepých majetkov chce podporiť svoju rodinu, charitu i budúci biznis. Ako sa vyjadril, rád by po sebe niečo zanechal. 

Podľa neho je dôležité, aby ľudia nestrácali pozitívne myslenie a boli k sebe úprimní. „A za to ich čaká odmena,“ vyhlásil šťastný mladík, ktorému sa oplatilo správať férovo. Zároveň sa netají tým, že jednoducho mal tušenie, že vyhrá. A to sa aj naozaj stalo. Šťastnú správu najprv oznámil svojmu bratovi a neskôr i otcovi. 

Domov
Zdieľať
Diskusia