Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2018, 18:27
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ráno krádež hodiniek v Bratislave za 500-tisíc eur, večer inzerát na Bazoši? Neznámi páchatelia prenikli do luxusného obchodu autom

ZAUJÍMAVOSTI HODINKY
Uložiť Uložené

Slováci si uťahujú z lúpeže, ktorá sa odohrala v hlavnom meste.

Centrum nášho hlavného mesta väčšinou nezažíva krádeže a lúpeže ako z akčných filmov, ale dnes ráno okolo piatej sa situácia zmenila. Priamo v srdci Bratislavy prišli zatiaľ neznámi páchatelia k luxusnému obchodu s hodinkami a po použití auta ako nástroja na preniknutie do interiéru obchodu odtiaľ ukradli hodinky za viac ako 500-tisíc eur.

Polícia okamžite informovala širokú verejnosť o tom, čo sa v Bratislave stalo, pomocou svojho účtu na Facebooku, a v komentároch sa hneď spustila lavína vtipov o tom, ako hodinky skončia. Polícia v tom čase ešte nevedela poskytnúť žiadne bližšie informácie o tom, kto mohol za zločinom stáť, ale množstvo komentujúcich užívateľov už predpovedalo, že hodinky onedlho skončia na Bazoši s popisom, že išlo o nevhodný vianočný darček, a tak majiteľ nebude mať ani účtenku.

Onedlho si ľudia na Bazoši skutočne všimli, že tam neznámy Slovák predáva drahé hodinky značky Rolex za zľavnenú cenu od tej predajnej, a tak vznikla vlna podozrenia, aj keď je vysoko pravdepodobné, že neznámy Eduard s lúpežou nemá nič spoločné a ide len o vtipnú zhodu náhod. Človek by sa ale možno ani nedivil, keby Slováci po lúpeži hodiniek za státisíce chceli svoj lup predávať na Bazoši, pretože je to zrejme najnápadnejšia, ale zároveň najmenej pravdepodobná metóda, ako sa predmetov zbaviť.  

Ráno krádež hodiniek v Bratislave za 500-tisíc eur, večer inzerát na Bazoši? Neznámi páchatelia prenikli do luxusného obchodu autom
Zdroj: Bazos.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia