Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. decembra 2017, 14:08
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Dvaja Angličania si nezhody vyriešili v brutálnom 30-minútovom pästnom súboji. Po skončení si s rešpektom podali ruky a zakrvavení odišli

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na dobrý pästný súboj sa oplatí pozrieť.

Bojové športy zažívajú v posledných rokoch obrovský nárast popularity a aj keď je väčšina záujmu obrátená na box či MMA, občas treba nahliadnuť na odvrátenú stranu YouTube, aby človek našiel skutočné súboje bez prikrášľovania. O jeden z najbrutálnejších sa postarali dvaja Angličania Davie Joyce a Michael Navin, ktorí si prišli účty vybaviť na opustené parkovisko a zavolali si na pomoc aj viacerých kamarátov, aby bol súboj spravodlivý.

Obaja kohúti sa do seba pustili s veľkou agresivitou a po siedmich minútach museli prvýkrát zakročiť rozhodcovia, pretože sa zápas pomaly začal vymykať z rúk. Bojovníci však nechceli prestať a odmietali súboj ukončiť ako remízu, a tak ich rozhodcovia nechali polonahých pokračovať aj naďalej, pričom už nemohla chýbať ani krv. Zápas nakoniec trval viac ako 30 minút a napokon sa obaja bojovníci dohodli, že ho už nevyrieši nič iné ako remíza, pretože mali zakrvavené celé telá a dlhšie by už údery prijímať a rozdávať pravdepodobne nezvládli.

Účty si tak ani jeden z nich nevybavil vo svoj prospech, ale divákom na internete aspoň sprostredkovali kvalitný pästný súboj, ktorý sa už v dnešnom svete tak často neobjavuje, keďže sa z bitiek vytráca férovosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia