Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2017, 10:22
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

74-ročný starček tvrdí, že o panictvo prišiel s krásnou mimozemšťankou. Splodil už stovky detí a bytosti z vesmíru ho vyhľadávali od detstva

ZAUJÍMAVOSTI VESMÍR
Uložiť Uložené

Davidov príbeh je taký bizarný, že mu možno aj uveríš.

Každý z nás zažil v detstve momenty, na ktoré s láskou spomína dodnes a inak na tom nie je ani David Huggins. Aj keď má už 74 rokov, David ešte stále nie je tak celkom na dôchodku, pretože pracuje v malom obchodíku v meste Hoboken a popri tom maľuje obrazy zo svojich zážitkov z mimozemského sveta, ktorý ani len nemá názov. David sa stal v poslednom čase populárnejším, pretože si ho režisér Brad Abrahams vybral ako námet na svoj najnovší dokumentárny film s názvom Love and Saucers. Rozpráva sa v ňom priamo s Davidom, ale aj jeho dospelým synom, susedmi či dokonca šéfom v práci, ktorí nemajú problém otvorene odpovedať na otázky spojené s príbehmi starčeka, ktorý podľa vlastných slov stretol mimozemšťana prvýkrát už ako 8-ročný a následne stretnutiam s nimi zasvätil aj zbytok svojho života.

Na svoj prvý zážitok čakal osem rokov a poriadne ho vystrašil, pretože ho oslovil chlapec s veľkými žiarivými očami, ktorého však nikto z jeho rodiny nevidel. David tak prvýkrát identifikoval mimozemšťanov a následne ich chodieval obdivovať do lesa za domom, kde býval, pričom práve v tomto lese prišiel aj o svoje panictvo. Ako 17-ročný tam narazil na mimozemšťanku Crescent, ktorá mu pripravila prvý sexuálny zážitok v živote, ale to ani netušil, že onedlho sa stane aj otcom. S Crescent udržiaval romantický vzťah až do 19 rokov, keď už býval v New Yorku, kam sa presťahoval z rodného štátu Georgia, ale jedného dňa ho prekvapila s malým bábätkom v ruke so slovami, že je to jeho potomok a umiera. David nevedel, čo sa deje, a tak si len dieťa vzal do rúk, po čom medzi nimi prebehol nezvyčajný kontakt a bábätko sa prebralo. V tej chvíli sa už všetci traja nachádzali mimo našej planéty a David tam zistil, že nie je otcom iba jedného dieťaťa, ale splodil ich dokopy už stovky, a tak sa musel každého individuálne dotknúť, aby im zachránil životy.

Svoje mimozemské príbehy rozpráva s takým pokojom a dôverou v hlase, že množstvo ľudí jednoducho uverí tomu, čo tvrdí, ale režisér Abrahams od divákov dokumentu nechce to, aby začali veriť. Chcel iba prezentovať príbeh zvláštneho muža a ponúknuť rozdielny pohľad na ľudské vnímanie reality, čo hneď komentujúci užívatelia pochopili trochu inak a začali Davida podpichovať o tom, koľko marihuany musel za svoj život vyfajčiť a koľko alkoholu už utopil vo svojom hrdle. Samozrejme, príbehy o stovkách mimozemských detí treba brať s rezervou, avšak dokument možno aj stojí za zhliadnutie, pretože bizarnejšie príhody by si v súčasnosti hľadal len ťažko.

Domov
Zdieľať
Diskusia