Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
16. decembra 2017, 9:31
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Najlepšie lietadlové sedadlo v celej histórii? Casey Neistat si vyskúšal prvú triedu v Emirates a v niektorých momentoch dokonca strácal reč

ZAUJÍMAVOSTI LIETADLO
Uložiť Uložené

Casey sa občas musel zasmiať nad tým, čo všetko mal k dispozícii.

Už niekoľko rokov je Casey Neistat jednou z najprominentnejších osobností na YouTube, kde nielenže zvykol pridávať denné vlogy, ale v rámci svojej kariéry pravidelne recenzuje rôzne elektronické hračky či dokonca sedadlá v lietadlách. Casey veľmi často cestuje, a teda samozrejme lietadlami, pričom vďaka tisíckam nacestovaných kilometrov získava množstvo bonusových bodov, ktoré sa dajú vymeniť aj za lístok do prvej triedy namiesto tej ekonomickej.

Americký tvorca veľmi rád recenzuje prvú triedu v lietadlách, pretože letecké spoločnosti sú na dlhých letoch schopné posúvať úroveň bleskovou rýchlosťou, a tak má za sebou už prémiové výlety v lietadlách od Qatar Airways, Etihad alebo Lufthansa, čo značí, že mu skúsenosti s luxusnejším cestovaním nechýbajú a dokáže objektívnejšie zhodnotiť to, čo jednotlivé spoločnosti ponúkajú. Jeho najnovšia skúsenosť však pochádza z paluby Emirates, kde si vyskúšal novú prvú triedu a v niektorých momentoch skutočne strácal slová, pretože v jednej chvíli rovno vybral svoj dron a začal s ním lietať po svojej kabíne v prvej triede, čo by ti zrejme mohlo naznačiť, koľko priestoru mal k dispozícii.

Domov
Zdieľať
Diskusia