Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2017 o 13:16
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Vynikajúce ázijské súboje lákajú na ďalší sľubný zážitok. Tentokrát trailerom pre akčnú historickú snímku Brotherhood of Blades II

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Za prequelom Brotherhood of Blades II: The Infernal Battlefield stojí ten istý režisér, ktorý sa v roku 2014 postaral aj o pôvodnú snímku. Užite si oficiálnu ukážku.

Ak patríte k milovníkom ázijskej kinematografie, ktorá sa často vyznačuje kúzelným vizuálom a najmä skvelými choreografiami súbojov, záležitosť s názvom Brotherhood of Blades II: The Infernal Battlefield bude s najväčšou pravdepodobnosťou práve pre vás. Ide o prequel k snímke Brotherhood of Blades z roku 2014, jeho príbeh sa bude odohrávať v čínskej dynastii Ming a ústredným hrdinom sa stane člen cisárskej stráže Shen Lian (Chang Chen - Crouching Tiger, Hidden Dragon).

Ten sa spolu s tajnou políciou jedného dňa vydá na misiu, veľmi rýchlo však zistí, že skorumpovaná vláda zosnovala sprisahanie. Aby teda odhalil pravdu a dokázal svoju nevinu, musí spojiť svoje sily s dievčinou menom Bei Zhai (Yang Mi). Za réžiou a scenárom stojí Yang Lu, ktorý sa postaral aj o prvý film. Po premiérach v Číne a Južnej Kórei sa už 15. novembra (listopad) 2017 dočká aj Taiwan. Zvyšok sveta si Brotherhood of Blades II na veľkom plátne asi neužije. Zaujala vás snímka?

Domov
Zdieľať
Diskusia