Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2017, 13:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ak by mal Braňo Mojsej hudobný sluch a vedel rapovať, znel by ako KONEX. Vypočuj si jeho vynikajúcu novinku Mojsej Flow

HUDBA
Uložiť Uložené

Konex v rámci inovátorstva v roku 2017 prináša zvuk, aký sme do dnešného dňa v československom rape nemali možnosť počuť.

Konex nie je v československom rape žiadnym novým pojmom, keďže sme ho vždy vnímali ako viac než kvalitného hudobného producenta, ktorý dlhodobo pôsobí pod hlavičkou Milion+. Zároveň sme už pred približne rokom mali možnosť zaregistrovať jeho iniciatívu v úlohe plnohodnotného interpreta. Najskôr sa však nechal uniesť charakteristickým zvukom svojich kolegov, čo malo za následok skutočnosť, že sa nedokázal odlíšiť natoľko, aby mohol ďalej pôsobiť samostatne. Dnešnou vydanou novinkou s názvom Mojsej Flow sa však všetko mení a Konex tak prináša do slovenského rapu nový, rockový nádych.

Už z titulu skladby je snáď každému dobre známe, kto bol pre neho najväčšou inšpiráciou a s pokojným svedomím môžeme túto veci zaradiť medzi to najlepšie, čo scéna v roku 2017 vyprodukovala. V rámci inovátorstva by sme vlastne len veľmi ťažko hľadali kvalitnejšie spracovanú fúziu. Hudbu si pochopiteľne Konex ušil na mieru sám a dočkali sme sa aj jednoduchého vizuálu z dielne Krisztiána Olláriho a Tibora Kunu. Teraz sa už ale pohodlne usaď a vychutnaj si Mojsej Flow, po vypočutí ktorého sa vraj aj sám Braňo vrátil k tvorbe a chlastu.


  

Domov
Zdieľať
Diskusia