Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2017, 18:36
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Jon Olsson prekvapivo predáva svoj Rolls-Royce. Pri kúpe jeho ďalšieho monštra mu môžeš pomôcť aj ty

TECH MERCEDES-BENZ ROLLS-ROYCE
Uložiť Uložené

Na zimu známy youtuber opäť kuje pikle.

Neprebehli ani dva mesiace odvtedy, ako sme vás informovali, že Jon Olsson má konečne hotový svoj nový počin, teda statočne modifikovaný Rolls-Royce Wraith. Úpravami prešiel nielen samotný exteriér, ktorý už na prvý pohľad vzbudzuje pozornosť, ale aj motorové priestory s dvakrát preplňovanou V12-kou s navýšeným výkonom až na 810 koní. Niekdajší zjazdový lyžiar však po niekoľkých týždňoch z ničoho nič obracia kartu a na jeho Instagrame sa dozvedáme, že ultra-luxusný Rolls predáva a opäť čaká množstvo ponúk nielen od fanúšikov. Dôvodom predaja je (tentokrát) snaha o kúpu plnohodnotného off-roadu. Áno, Jon Olsson je očividne znova nespokojný so súčasným autom (Huracán bol pre neho až moc nepraktický, na Wraithe mu zas vadí zadný pohon), teraz ho však predáva naozaj skoro. Ako uviedol na svojom profile, zima sa blíži a preto je v jeho hľadáčiku najnovšie Mercedes-Benz triedy G vo verzii G 500 4x4², respektíve G 63-ku v "custom" úprave na verziu 4x4². Pomôcť mu môžeš pritom aj ty, pokiaľ poznáš niekoho, kto toto osemvalcové monštrum predáva. 

Odporúčané
Oženil sa so sesternicou, homosexuálov dáva ukameňovať. Sultán z Bruneja má lietadlo zo zlata a majetok takmer 30 miliárd eur Oženil sa so sesternicou, homosexuálov dáva ukameňovať. Sultán z Bruneja má lietadlo zo zlata a majetok takmer 30 miliárd eur 13. marca 2024, 8:30

Domov
Zdieľať
Diskusia