Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2017, 23:11
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Jeden z najlepších hráčov CS:GO Slovák GuardiaN mení pôsobisko. Z ukrajinského NaVi sa vydal hľadať nové výzvy

TECH
Uložiť Uložené

Ladislav Kovács prestupuje do nového tímu.

Jeden z najlepších hráčov CS:GO a zároveň aj slovenská pýcha sa po troch rokoch strávených v ukrajinskom tíme Natus Vincere presúva za novým dobrodružstvom. Ladislav „GuardiaN“ Kovács strávil v ukrajinskom tíme zrejme najkrajšie roky svojho profesionálneho života, ale v poslednom čase sa v zostave udialo niekoľko zmien a odišlo viacero hráčov, čo malo údajne spôsobiť menšiu nespokojnosť a po nedávnom turnaji v Krakove sa tak cesty GuardiaNa a Natus Vincere rozišli. Hľadanie nového tímu Ladislavovi netrvalo vôbec dlho, pretože už dnes organizácia FaZe Clan na svojich oficiálnych stránkach oznámila, že GuardiaN podpísal zmluvu a v zostave nahradí fínskeho snajpera Aleksiho „allu“ Jalliho.

GuardiaNa ešte pred pár rokmi mnohí považovali za vôbec najlepšieho hráča na celej scéne, ale niekoľko menších či väčších neúspechov a pokles formy ho na pomyselnom rebríčku posunul o zopár priečok nižšie, čo však neznamená, že Slovák už povedal posledné slovo. Slovenský milovník AWP sa pridal ku novým kolegom, medzi ktorých patrí karrigan, NiKo, rain, kioShiMa, ale aj tréner vo forme legendárneho RobbaNa. Natus Vincere poskytlo GuardiaNovi skvelé podmienky na to, aby za posledné roky potvrdil svoje schopnosti a talent, avšak ak raz nastane čas vyskúšať čosi nové, netreba sa zbytočne držať starej rutiny, ktorá už nefunguje. My veríme, že GuardiaN v novom tíme objaví svoju starú formu a opäť raz všetkých presvedčí, že patrí medzi absolútnu špičku CS:GO scény.  

Domov
Zdieľať
Diskusia