Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2017, 21:30
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Horúce snímky plné zmyselných póz Emily Ratajkowski vás opäť raz dostanú do úzkych

REFRESHER EMILY RATAJKOWSKI
Uložiť Uložené

Médiami obletovaná topmodelka, ktorú sme si zamilovali vďaka jej dokonalej figúre, prenikavému pohľadu a plným perám.

Ženská krása je téma, ktorú s radosťou otvárame kedykoľvek sa nám naskytne vhodná príležitosť a horúce fotografie z augustového vydania magazínu Allure ňou rozhodne sú. Pred objektívy sa totiž postavila jedna z našich obľúbených topmodeliek, Emily Ratajkowski, ktorú už určite všetci veľmi dôverne/detailne poznáte.

170 centimetrov vysoká tmavovláska nás svojou hriešnou figúrou, prenikavým pohľadom a plnými perami doslova dráždi už pekných pár rokov a pritom stále nevieme vôbec odolať. Atraktívna Američanka narodená v Londýne na sebe po fyzickej stránke poctivo pracuje, čo je vidieť na prvý pohľad. Tentokrát nás ale ešte potešil aj fakt, že Emily to má všetko dobre usporiadané aj v hlave, teda aspoň podľa vyjadrení pre vyššie uvedené pomerne známe periodikum.

Predtým, než sa so šibalským úsmevom na perách pustíte do ľahko erotickej série záberov nižšie z portfólia Daniel Jackson Photography, tak si môžete prečítať aj úryvky z vyjadrení príťažlivej krásky. Kompletný rozhovor následne nájdete tu.

"Akonáhle vidíme prsia, tak nemyslíme na krásu a ženskosť. Myslíme na vulgárne a presexualizované snímky."

"Chcem, aby dievčatá vedeli, že môžu byť čím chcú. Byť tak konkrétne, ako  chcú. Môžu mať rady túto aj tamtú vec a nemusia sa obávať, že svet im nebude rozumieť.

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

A post shared by Allure Magazine (@allure) on

 

A post shared by Allure Magazine (@allure) on

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia