Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júla 2017, 20:24
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Vojnový Dunkirk od Christophera Nolana láka na očakávanú premiéru a posiela ďalšiu intenzívnu ukážku prešpikovanú skvelými zábermi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dunkirk už pomaličky klope na dvere svetových kinosál a pripomína sa ďalšou novou ukážkou. Tentokrát v podobe predĺženého televízneho spotu.

Od vytúženej premiéry Nolanovej vojnovej snímky Dunkirk, ktorá je mnohými filmovými priaznivcami po celom svete právom považovaná za jeden z najočakávanejších počinov tohto roka, nás v tejto chvíli delia už iba posledné dva týždne. A aj keď niektorých mohla trochu sklamať nedávna informácia ohľadom 107 minút trvajúcej stopáže (pôjde o Chrisov druhý najkratší film), od návštevy najbližšieho kina vás to určite nijako výrazne neodradí.

Koniec koncov, po zhliadnutí doterajších ukážok a trailerov to inak asi ani nejde. Dunkirk sa však po kratšej pauzičke pripomenul ďalším novým lákadlom, a to tentokrát v podobe predĺženého televízneho spotu, ktorý okrem tradične skvelých záberov opäť stavia na nesmierne intenzívnej atmosfére. Snímka vtrhne na strieborné plátna 20. júla (červenca) 2017 a nám v tejto chvíli ostáva už iba dúfať, že nás samotná projekcia odrovná minimálne tak isto, ako napríklad aj nižšie priložené video. Pre viac informácií klikajte sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia