Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2017, 10:54
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Hotely nemôžu byť vždy luxusné a bezchybné. Najväčšie zlyhania z ubytovacích zariadení po celom svete ti zrejme vyčaria úsmev na tvári

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Vždy si treba kvalitu hotela overiť dopredu.

Aj keď si dnes dokáže človek v priebehu niekoľkých sekúnd overiť hodnotenie hotela či apartmánu, v ktorom sa chce ubytovať, najmä v krajinách, kde ešte nie je internet dostatočne rozšírený, by si sa o to pokúšal ťažko. Hodnotenia ľudí ti vedia napovedať, či máš investovať svoje peniaze a užiť si komfort a luxus v konkrétnej izbe, alebo by si sa len zhnusil a mal by si šťastie vyskúšať vedľa. Na portáli Reddit sa potom množstvo ľudí chce pochváliť so zábermi, ktoré sa im podarilo zachytiť, keď sa ubytovali. Najmenším problémom by mohli byť maličké nedostatky v detailoch, ale väčší problém určite predstavujú neexistujúce okná či podivuhodné predmety v záchodovej nádržke. Ak teda nechceš urobiť chybu a ubytovať sa v ozajstnej diere, radšej si pred odchodom do hotela urob menší prieskum, pretože vložený čas sa ti zaručene vráti.

Domov
Zdieľať
Diskusia