Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2017, 13:47
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Socka s minerálkou a aj tie, ktoré si pudrujú nos pofidérnou látkou. Slovenský skeč sa zabáva na účet bizarných typov ľudí na večierkoch

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na večierkoch to vie vyzerať bláznivo.

O pár dní je tu zase víkend a väčšie aj menšie slovenské mestá sa premenia na miesta plné večierkov v kluboch aj podnikoch. Matej Zrebný sa preto opäť pustil do tvorby vtipného skeču, v ktorom chcel poukázať na to, že pri detailnejšej analýze ľudí v klube by si vždy našiel niekoľko špecifických typov ľudí. Nech sa už spoznáš v človeku, ktorý nemá peniaze, a tak hľadá to najlacnejšie, čo je v menu a nakoniec skončí s minerálkou v ruke, alebo v párty dievčatách tráviacich viac času fotografovaním na záchodoch ako tancovaním, Matejov skeč skutočne trafil klinec po hlavičke. Dávať pozor si pritom treba aj na slečny, ktoré sa na chvíľu ospravedlnia kvôli tomu, že si potrebujú prepudrovať nos, aj keď v skutočnosti na záchodoch nepoužívajú púder, ale pofidérny biely prášok. Raz darmo, aj slovenské kluby sú víkend čo víkend plné bizarných indivíduí.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia