Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2017, 10:52
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Najšťastnejší muž sveta Adam žije s dvomi priateľkami. Jedna čaká dieťa, druhá mu ho už porodila a všetci spávajú v jednej veľkej posteli

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nezvyčajný, ale o to zaujímavejší vzťah.

Nejeden muž sníva o tom, že si jedného dňa vyskúša divokú noc s dvomi ženami naraz, lenže v tejto fantázii žije 36-ročný Adam už viac než 5 rokov. Najšťastnejší muž na svete, ako sa sám začal nazývať, žije so svojimi priateľkami Brooke a Jane v meste Austin v americkom štáte Texas a aj keď ich spoločný zväzok vyzerá nekonvenčne, Adam naň nedá dopustiť. Uvedomujúc si náročnosť života bežnej dvojice, Adam zbalil rovno dve ženy a v súčasnosti už čakajú dieťa aj s druhou z nich, a teda Jane, pričom Brooke mu porodila potomka ešte pred pár rokmi. Všetci traja si na zaujímavý partnerský život zvykli veľmi rýchlo, veď doma dokonca spávajú v obrovskej manželskej posteli, a aj keď Adama mnohí kamaráti označujú za nenásytného a chamtivého muža, on si z toho nič nerobí. Šťastná trojica dokonca verí, že traja partneri sa v budúcnosti stanú samozrejmosťou, pretože každý z nich má na deti a spoločný partnerský život dostatok času, takže nežijú pod takým obrovským tlakom stresu a vedia si spoločné chvíle lepšie užívať.

Citovú žiarlivosť vraj vo svojom vzťahu nepoznajú a ak už aj trochu žiarlia, potom skôr na to, ak dvaja z trojice spolu môžu stráviť nejaký čas navyše bez toho tretieho. Prihodilo sa im to pri plavbe zo Spojených štátov amerických do Spojeného kráľovstva, kam sa mali vybrať všetci traja a dovolenku mali rezervovanú už dlhé mesiace dopredu, lenže Jane napokon otehotnela a nemohla sa jej zúčastniť. Adam a Brooke sa teda vybrali sami a aj keď Jane nežiarlila, bolo jej ľúto, že sa nemohla zabaviť na skvelých podujatiach, ktoré tam na nich čakali. Jane sa dokonca vyjadrila, že nikdy v živote neplánovala mať deti, avšak život v trojici ju presvedčil o tom, aké by to mohlo byť skvelé. Po narodení ďalšieho potomka už majú jasno v tom, aké oslovenia budú mať, čiže otec, mama a mama, a Brooke bude dokonca deti učiť priamo doma, takže každý z trojice bude mať dostatok času na sebarealizáciu. My si teda nemyslíme, že život v trojici sa stane zaužívaným pravidlom v budúcnosti, ale ak im to takto vyhovuje, prečo im ich idylku kaziť.




Domov
Zdieľať
Diskusia